Οι «μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ χτύπησαν και στην Αχαΐα

Οι «μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ χτύπησαν και στην Αχαΐα

Δράστης ήταν ο 37χρονος που συνελήφθη μαζί με τους τρεις συνεργούς του για 16 παρόμοιες κλοπές στην Αττική

Οι «μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ χτύπησαν και στην Αχαΐα
Νέες κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, αυτή τη φορά στην Αχαΐα, έρχονται στο φως για έναν 37χρονο που είχε συλληφθεί πριν από 20 ημέρες μαζί με τρεις συνεργούς του για 16 κλοπές τις οποίες είχαν διαπράξει σε διάφορες περιοχές της Αττικής παριστάνοντας τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η. που τάχα θα επιδιόρθωναν βλάβες.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ακράτας, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος μαζί με έναν -άγνωστο ακόμη- συνεργό του, είχαν πάει στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο σπίτι μιας 63χρονης στην Αιγείρα και, ενώ υποτίθεται ότι έκαναν εργασίες για την αποφυγή βραχυκυκλώματος, της είχαν αρπάξει 4.000 ευρώ. Σε βάρος του και του συνεργού του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για απάτη και κλοπή.

Την εγκληματική ομάδα που εξαρθρώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου, συμπλήρωναν άλλοι τρεις Έλληνες ηλικίας 31, 34 και 40 χρόνων οι οποίοι είχαν συλληφθεί μαζί με τον 37χρονο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν επιχείρησαν να εξαπατήσουν με τον ίδιο τρόπο μια ηλικιωμένη στην περιοχή του Ζωγράφου. Από την προανάκριση είχαν εξιχνιαστεί τότε 15 ληστείες και κλοπές με θύματα ηλικιωμένους σε Πατήσια, Βύρωνα, Ζωγράφου, Παγκράτι, Άγιος Παντελεήμονας και Σύνταγμα. Οι δράστες κρατούνται μετά την απολογία τους στον ανακριτή και οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης