Πάτρα: Στην φυλακή Μαροκινός για απόπειρα βιασμού

Πάτρα: Στην φυλακή Μαροκινός για απόπειρα βιασμού

Ένδεκα μήνες μετά την απόπειρά του να εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή μια νεαρή Ιρακινή

Πάτρα: Στην φυλακή Μαροκινός για απόπειρα βιασμού
Ένδεκα μήνες μετά την απόπειρά του να εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή μια νεαρή αλλοδαπή σε μια οικοδομή στο κέντρο της Πάτρας, κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ένας 37χρονος Μαροκινός ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Στις 17 Φεβρουαρίου του 2016, ο κατηγορούμενος που ήταν άστεγος γνώρισε στο ΚΤΕΛ τη νεαρή Ιρακινή, η οποία αναζητούσε προσωρινή στέγη ώσπου να βρει τρόπο να φύγει για την Γερμανία και της πρότεινε να περάσουν μαζί τη νύχτα στο γιαπί που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα. Όταν έφτασαν, όμως, άρχισε να τη φιλά με αποτέλεσμα η κοπέλα να αντιδράσει. Τότε, όμως, ο  37χρονος που είχε καταναλώσει αλκοόλ τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να την γδύσει για να την βιάσει.

Η Ιρακινή άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ένας περίοικος που την άκουσε και έτρεξε στο γιαπί αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον Μαροκινό, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού. Το δικαστήριο τον καταδίκασε χωρίς να δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή του κι έτσι οδηγήθηκε άμεσα στην φυλακή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης