Κιλκίς: Φυλακή για Αλβανό με τρεις καταδίκες

Κιλκίς: Φυλακή για Αλβανό με τρεις καταδίκες

Ο δικαστικός λειτουργός έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές, για να εκτίσει ποινή φυλάκισης δυο ετών και 25 ημερών

Κιλκίς: Φυλακή για Αλβανό με τρεις καταδίκες
Μέσω του Συνοριακού Σταθμού των Ευζώνων προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα ένας καταζητούμενος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν όχι μια και δυο αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, αλλά το εγχείρημά του «σκόνταψε» στους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του 32χρονου αλλοδαπού, διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος κι έτσι κλήθηκαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παιονίας οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Ο δικαστικός λειτουργός έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές, για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης δυο ετών και 25 ημερών που του επιβλήθηκε για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ θα πρέπει να καταβάλλει και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ. 

*** Στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 44χρονο Έλληνα όταν του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης