Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του

Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εγκλώβισαν τους δυο νεαρούς ηλικίας 19 και 17 χρόνων που προσπάθησαν να διαφύγουν και τους πέρασαν χειροπέδες

Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του
Έμπλεξε και τη μητέρα του ένας ανήλικος Έλληνας που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στα Χανιά μαζί με έναν φίλο του, όταν προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο πατώντας γκάζι στο αυτοκίνητό τους και πετώντας από το παράθυρο στο έδαφος μια συσκευασία με 70 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εγκλώβισαν τους δυο νεαρούς ηλικίας 19 και 17 χρόνων που προσπάθησαν να διαφύγουν, τους πέρασαν χειροπέδες και κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ανακάλυψαν άλλες πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 14,87 γραμμαρίων.

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κατοχή και διακίνηση  ναρκωτικών. Στον δικαστικό λειτουργό οδηγήθηκε και η 44χρονη μητέρα του 17χρονου, στη σύλληψη της οποίας προχώρησαν οι αστυνομικοί με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης