Πύργος: Αγόρασε τροχόσπιτο αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ

Πύργος: Αγόρασε τροχόσπιτο αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πύργου ο 41χρονος, εντόπισε την αγγελία για την πώληση του τροχόσπιτου σε ηλεκτρονική σελίδα αγοραπωλησιών και βρήκε συμφέρουσα την τιμή των 2.300 ευρώ που ζητούσε ο πωλητής

Πύργος: Αγόρασε τροχόσπιτο αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ
Έμεινε με το όνειρο των ταξιδιών με τροχόσπιτο ένα 41χρονος από τον Πύργο, ο οποίος  έπεσε θύμα απατεώνων που του ζήτησαν ένα σεβαστό ποσό για να του το πουλήσουν. Ευτυχώς, είχε πληρώσει μόνο την προκαταβολή όταν διαπίστωσε ότι δεν θα παραλάμβανε ποτέ το τροχοφόρο!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πύργου ο 41χρονος, εντόπισε την αγγελία για την πώληση του τροχόσπιτου σε ηλεκτρονική σελίδα αγοραπωλησιών και βρήκε συμφέρουσα την τιμή των 2.300 ευρώ που ζητούσε ο πωλητής. Έτσι, επικοινωνήσει μαζί του μέσω email και συμφώνησαν να καταθέσει το ποσό των 200 ευρώ ως προκαταβολή, με την δέσμευση ότι την επομένη θα παραλάμβανε το τροχόσπιτο στον Πύργο. 

Μάταια περίμενε, όμως, καθώς ο φερόμενος ως πωλητής δεν του το έστειλε και διέκοψε κάθε επικοινωνία. Έτσι, πήγε να τον καταγγείλει και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν τον δράστη από τα ψηφιακά του ίχνη, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για απάτη μέσω διαδικτύου.
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης