Πλειστηριασμοί στη Λάρισα για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι! (Βίντεο)

Πλειστηριασμοί στη Λάρισα για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι! (Βίντεο)

Με ισχυρή αστυνομική παρουσία και χωρίς παρατράγουδα - Οι αστυνομικοί επέτρεψαν σε τέσσερα μέλη της Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών να προσεγγίσουν στην είσοδο του Ειρηνοδικείου

Πλειστηριασμοί στη Λάρισα για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι! (Βίντεο)
Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η διαδικασία 7 πλειστηριασμών στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Λάρισας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, από εκείνο το διάστημα και μέχρι σήμερα, μέλη της Πρωτοβουλίας Λάρισας κατά των Πλειστηριασμών αλλά και άλλων συλλογικοτήτων, απέτρεπαν τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών, μη επιτρέποντας την είσοδο των εντεταλμένων συμβολαιογράφων στην αίθουσα.

Σήμερα το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς μόλις 4 μέλη της Πρωτοβουλίας βρέθηκαν στην είσοδο του Ειρηνοδικείου, όσοι και οι … συμβολαιογράφοι, ενώ στο χώρο υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη που με απόλυτα ομαλό τρόπο και χωρίς να δημιουργηθούν παρατράγουδα, διασφάλισε την είσοδο των συμβολαιογράφων στην αίθουσα.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι, σε κάθε περίπτωση, από τις 21 Φεβρουαρίου ξεκινάει σε πανελλαδικό επίπεδο η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, εξέλιξη που θέτει προφανώς σε νέα βάση το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.



Πηγή: Onlarissa.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης