«Δεν πληρώνω», ΛΑΕ και Κωνσταντοπούλου σε συμβολαιογραφικό γραφείο κατά των πλειστηριασμών

«Δεν πληρώνω», ΛΑΕ και Κωνσταντοπούλου σε συμβολαιογραφικό γραφείο κατά των πλειστηριασμών

Μέλη των κινημάτων έχουν ανέβει στο συμβολαιογραφικό γραφείο προκειμένου να αποτρέψουν τους δυο πλειστηριασμούς

«Δεν πληρώνω», ΛΑΕ και Κωνσταντοπούλου σε συμβολαιογραφικό γραφείο κατά των πλειστηριασμών
Σε συμβολαιογραφικό γραφείο στον Πειραιά βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών. 

Όπως καταγγέλλουν Κίνημα δεν πληρώνω, ΛΑΕ και Ζωή Κωνσταντοπούλου στο γραφείο του συμβολαιογράφου Στέφανου Βασιλάκη είναι προγραμματισμένοι σήμερα δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Ο ένας αφορά διαμέρισμα 107 τμ στην Αρτέμιδα με εμπορική αξία 113.000 ευρώ και ο αλλος ενα οικόπεδο με μονοκατοικία 80 τμ στην περιοχή του Γέρακα έναντι 290.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Μάλιστα, μέλη των κινημάτων ανέβηκαν στο συμβολαιογραφικό γραφείο προκειμένου να αποτρέψουν τους δυο πλειστηριασμούς. 


Στο ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται και σήμερα τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών. Συγκεκριμένα στη Λουκάρεως βρισκόνται αυτή την ώρα μέλη της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ τα οποία έχουν υψώσει συμβολικά πανό. 

Να σημειωθεί πως σήμερα δεν διενεργούνται πλειστηριασμοί καθώς οι συμβολαιογράφοι απέχουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου παρόλα αυτά διενεργούνται κανονικά ηλεκτρονικόι πλειστηριασμοί. 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα το πρωί τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν διαμαρτυρία σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην περιοχή του

Εκεί βρέθηκαν το Κίνημα δεν πληρώνω, η ΛΑΕ και η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να αποτρέψουν δυο ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 

Ο ένας αφορούσε ένα διαμέρισμα 107 τμ στην Αρτέμιδα με εμπορική αξία 113.000 ευρώ και ο άλλος ένα οικόπεδο με μονοκατοικία 80 τμ στην περιοχή του Γέρακα έναντι 290.000 ευρώ.

«Εκεί μέσα γίνονται δύο πλειστηριασμοί διαμερισμάτων χωρίς να υπάρχει σύμβαση για να εκτελεστούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αυτό που γίνεται είναι εντελώς παράνομο συνταγματικό και βάρβαρο. Διαμαρτυρόμαστε, χτυπάμε την πόρτα του συμβολαιογράφου, να κάνουμε μία συνάντηση, να πούμε την άποψή μας να ακούσουμε τη δική του να υπάρξει διάλογος. Έχει κλειδαμπαρώσει την πόρτα, τα παράθυρα είναι αλεξίσφαιρα, ενώ είναι μέσα του χτυπάμε την πόρτα και δεν το επιτρέπει. Και η αστυνομία τον περιφρουρεί», δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.





H Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε όλους τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς παράνομους και επιτέθηκε στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα, ισχυριζόμενη ότι «ελέγχεται για εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα».



Παράλληλα, τόνισε ότι «μέσα συντελείται οικονομικό έγκλημα σε βάρος πολιτών, σε βάρος της χώρας και σε βάρος της δημοκρατίας».

Πρόσθεσε δε, μεταξύ άλλων ότι «δόθηκε εντολή στην ελληνική αστυνομία να προστατεύσουν την παρανομία, να προστατεύσουν αυτούς που παίρνουν τα σπίτια των πολιτών»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης