Τουλάχιστον επτά πτήσεις ακυρώθηκαν στο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης

Τουλάχιστον επτά πτήσεις ακυρώθηκαν στο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης

Με πολύωρη καθυστέρηση προσγειώθηκαν τελικά μετά τη μία το μεσημέρι δύο πτήσεις από Αθήνα, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες στις 8:45 και στις 9:20 το πρωί

Τουλάχιστον επτά πτήσεις ακυρώθηκαν στο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης
Πολύωρες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου «Μακεδονία» έχει προκαλέσει η περιορισμένη ορατότητα, που επικρατεί από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, η ορατότητα στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δεν ξεπερνούσε τα 1.200 μέτρα.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους της ΕΜΥ, το φαινόμενο οφείλεται στην αυξημένη υγρασία και στις πολύ χαμηλές νεφώσεις.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, τουλάχιστον επτά πτήσεις ακυρώθηκαν από και προς την Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και το Βουκουρέστι, όπως και μία πτήση με προορισμό την Καλαμάτα. Με πολύωρη καθυστέρηση προσγειώθηκαν τελικά μετά τη μία το μεσημέρι δύο πτήσεις από Αθήνα, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες στις 8:45 και στις 9:20 το πρωί.

Κλείσιμο
Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες. Στο μεταξύ, οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ καταγράφουν από το μεσημέρι εξασθένηση του φαινομένου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης