Σπείρα ληστών με «πλούσια» δράση στη Δυτική Αττική: Ξάφριζαν πεζούς και ρήμαζαν σπίτια

Σπείρα ληστών με «πλούσια» δράση στη Δυτική Αττική: Ξάφριζαν πεζούς και ρήμαζαν σπίτια

Συνελήφθησαν, στην περιοχή των Αχαρνών, τρία άτομα (ηλικίας 17, 23 και 28 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της ληστείας, της κλοπής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ομογενούς από το Καζακστάν με πλούσιο ποινικό παρελθόν
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών και κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στην περιοχή των Αχαρνών, τρία άτομα (ηλικίας 17, 23 και 28 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της ληστείας, της κλοπής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει εδώ και δύο μήνες εγκληματική ομάδα με σκοπό τις ληστείες σε βάρος πεζών, κυρίως γυναικών και ηλικιωμένων, στη δυτική Αττική. Παράλληλα, διέπρατταν διαρρήξεις οικιών στην ίδια περιοχή, από τις οποίες αφαιρούσαν αντικείμενα, τιμαλφή και χρηματικά ποσά ενώ στις περιπτώσεις που γίνονταν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, με τη χρήση σωματικής βίας ή την απειλή χρήσης βίας, κατάφερναν να διαφεύγουν.

Κλείσιμο
Ύστερα από έρευνες στις οικίες των κατηγορουμένων βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων. Επίσης, κατασχέθηκαν και τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν. Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις ληστειών και δώδεκα κλοπών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης