Σήμερα η δίκη του 29χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά τον 4χρονο γιο του

Σήμερα η δίκη του 29χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά τον 4χρονο γιο του

Όταν επέστρεφε στη γιαγιά του, το παιδί προσπαθούσε να τη φιλήσει στο στόμα, τους γλουτούς και τα γεννητικά της όργανα, λέγοντας ότι «το κάνει ο μπαμπάς και με βάζει να κάνω το ίδιο»

Σήμερα η δίκη του 29χρονου που κακοποιούσε σεξουαλικά τον 4χρονο γιο του
Δεν χωράει ο νους τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ένας 29χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος θα καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου Ηρακλείου κατηγορούμενος ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον ηλικίας μόλις 4 χρόνων, μετά τον θάνατο της 22χρονης μητέρας του σε τροχαίο!

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις ξεκίνησαν ότι ο πατέρας άρχισε να παίρνει τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές το αγοράκι, την επιμέλεια του οποίου είχε πάρει η μητέρα της άτυχης κοπέλας μετά το διαζύγιό τους. Όταν επέστρεφε στη γιαγιά του, το παιδί προσπαθούσε να τη φιλήσει στο στόμα, τους γλουτούς και τα γεννητικά της όργανα! Στις ερωτήσεις της σοκαρισμένης γυναίκας, μάλιστα, είχε απαντήσει ότι «το κάνει ο μπαμπάς και με βάζει να κάνω το ίδιο»!

Ήταν Ιούνιος του 2013, όταν η γιαγιά έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που πήρε κατάθεση και από τη νηπιαγωγό του άτυχου μικρού, η οποία αποκάλυψε ότι το αγόρι κυνηγούσε τους συμμαθητές του και τους φιλούσε τα γεννητικά όργανα πάνω από το παντελόνι! Αν και, ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε διείσδυση, μώλωπες ή κάτι άλλο που να αποδεικνύει την κακοποίηση, κάποιοι από τους παιδοψυχολόγους που εξέτασαν τον 4χρονο αποφάνθηκαν ότι περιγράφει την κακοποίηση με λεπτομέρειες που δεν μπορεί να γνωρίσει παιδί της ηλικίας του, άρα αποκλείεται να λέει ψέματα. 

Σε βάρος του 29χρονου πατέρα ασκήθηκε τότε δίωξη για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ' εξακολούθηση και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, με απόφαση της προέδρου Πρωτοδικών του αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα και του απαγορεύτηκε κάθε επικοινωνία με τον 9χρονο -πλέον- γιο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης