Πάτρα: Το είχε ξανακάνει ο 51χρονος που μαχαίρωσε σερβιτόρο!

Πάτρα: Το είχε ξανακάνει ο 51χρονος που μαχαίρωσε σερβιτόρο!

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης

Πάτρα: Το είχε ξανακάνει ο 51χρονος που μαχαίρωσε σερβιτόρο!
Δεν ήταν η πρώτη φορά που πρωταγωνιστούσε σε επεισόδιο με σοβαρό τραυματισμό και ζημιές, ο 51χρονος ο οποίος μαχαίρωσε τον 26χρονο σερβιτόρο γνωστού κλαμπ της Πάτρας για να εκδικηθεί για τον ξυλοδαρμό του ανιψιού του κατά την διάρκεια επεισοδίου!

Όπως αποδείχθηκε μετά την σύλληψή του στην περιοχή Ζαρουχλέικα από άνδρες της Ασφάλειας, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 14 μηνών! Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και οπλοχρησία, διέταξε την κράτησή του ως το μεσημέρι της Δευτέρας που θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος εισέβαλε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο κλαμπ, αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό του ανιψιού του που είχε ξυλοκοπηθεί το προηγούμενο βράδυ κατά την διάρκεια συμπλοκής μεταξύ των θαμώνων για άγνωστους λόγους. Γρονθοκόπησε έναν σερβιτόρο, τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και το δεξί πόδι τον 26χρονο και έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά αναγνωρίστηκε από τα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και συνελήφθη. Το θύμα του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης