Μετά τα πρόβατα σφάζουν και κότες στη Μόρια

Μετά τα πρόβατα σφάζουν και κότες στη Μόρια

Οι δύο μετανάστες ηλικίας 24 και 28 χρόνων τρύπωσαν σε μια εξοχική κατοικία, άρπαξαν τρεις κότες και πήγαν σε αγροτική τοποθεσία της περιοχής όπου τις θανάτωσαν και προσπάθησαν να τις μαγειρέψουν σε ένα οικιακό σκεύος

Μετά τα πρόβατα σφάζουν και κότες στη Μόρια
Στο έλεος πεινασμένων μεταναστών  βρίσκονται οι κάτοικοι που εκτρέφουν ζώα στη Μόρια της Λέσβου.

Μόλις ένα 24ωρο μετά τις πέντε συλλήψεις για σφαγή προβάτων
που είχαν κλαπεί από περιφραγμένα αγροκτήματα, στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν άλλοι δυο αλλοδαποί που έσφαξαν τις κότες τις οποίες άρπαξαν από ένα σπίτι.

Οι δύο μετανάστες ηλικίας 24 και 28 χρόνων τρύπωσαν σε μια εξοχική κατοικία, άρπαξαν τρεις κότες και πήγαν σε αγροτική τοποθεσία της περιοχής όπου τις θανάτωσαν και προσπάθησαν να τις μαγειρέψουν σε ένα οικιακό σκεύος, που επίσης έκλεψαν από το ίδιο σπίτι μαζί με ένα εργαλείο. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν και τα θανατωμένα πουλερικά κατασχέθηκαν μαζί με τα κλεμμένα αντικείμενα. Οι δράστες ανακρίνονται στην Ασφάλεια και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή και ζωοκτονία και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Κλείσιμο

Την περασμένη Τετάρτη, είχαν συλληφθεί σε αγροτική τοποθεσία στη Μόρια πέντε μετανάστες ηλικίας 17 ως 20 χρόνων, οι οποίοι είχαν κλέψει από δύο αγροκτήματα πέντε πρόβατα και ένα κριάρι, τα οποία θανάτωσαν με δύο μαχαίρια και έβαλαν τα κομμάτια τους σε πλαστική σακούλα.  Σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή και ζωοκτονία, ενώ μαζί τους είχε συλληφθεί και η μητέρα του 17χρονου για παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης