Τζήμερος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο... εκατομμυριούχος του Βόλου είναι ένας απίστευτος τσιγκούνης

Τζήμερος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο... εκατομμυριούχος του Βόλου είναι ένας απίστευτος τσιγκούνης

Πηγαίνει σε τράπεζες για να κάνει τηλεφωνήματα, σε δεξιώσεις βάζει γλυκά στις τσέπες για να τα φάει στο σπίτι του, ακόμα και όταν έμαθε για την κλοπή περίμενε το τρένο επειδή έχει μειωμένο εισιτήριο, είπε μεταξύ άλλων για τα αδέλφια Δεληγεώργη ο επικεφαλής της «Δημιουργία Ξανά»

Τζήμερος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο... εκατομμυριούχος του Βόλου είναι ένας απίστευτος τσιγκούνης
Μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση των αδελφών Δεληγεώργη που κατήγγειλαν ότι τους πήραν 1,3 εκατ. ευρώ σε μετρητά από το διαμέρισμά τους στο Βόλο
έδωσε ο Θάνος Τζήμερος στο
ΘΕΜΑ 104,6.

Ο επικεφαλής της «Δημιουργία Ξανά» υποστήριξε ότι τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια είναι απίστευτοι τσιγκούνηδες και δικομανείς αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν την περιουσία τους.
Κλείσιμο

«Αυτοί λένε ότι βοηθούσαν τους ανθρώπους με κάποιο επιτόκιο» είπε χαρακτηριστικά καθώς ο ίδιος τους γνωρίζει καλά μιας και η μητέρα του μένει στο από κάτω διαμέρισμα από αυτό των δύο αδερφών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Τζήμερος για τους αδελφούς Δεληγεώργη «πάνε σε εγκαίνια και παίρνουν γλυκά στην τσέπη για να τα φάνε στο σπίτι«, «ο ένας μένει στο πλυσταριό στην ταράτσα της πολυκατοικίας», «για να κάνουν τηλέφωνα πηγαίνουν σε τράπεζες και άλλα γραφεία για να μην χρεώνεται», «ακόμα και όταν έμαθε για την κλοπή περίμενε το τρένο γιατί δικαιούται μειωμένο εισιτήριο».

Ακούστε όσα είπε ο Θάνος Τζήμερος στον Βασίλη Χιώτη και το Νίκο Φελέκη:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης