Λάρισα: Δολοφόνος κρυβόταν σε κρύπτη πίσω από το… κρεβάτι

Λάρισα: Δολοφόνος κρυβόταν σε κρύπτη πίσω από το… κρεβάτι

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο του υπνοδωματίου του, η οποία ήταν καλυμμένη από την «πλάτη» του κρεβατιού, ώστε να μην φαίνεται! 

Ανήλικος εμβόλισε περιπολικό στην Αμαλιάδα
Ούτε ο… Εσκομπάρ δεν σκαρφιζόταν τέτοια κόλπα για να αποφύγει την σύλληψη, όπως αυτό που εφηύρε ένας 62χρονος που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του εισαγγελέα Εφετών Λάρισας για να εκτίσει την υπόλοιπη ποινή που του είχε επιβληθεί για ανθρωποκτονία!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας τον είχαν αναζητήσει πολλές φορές στο σπίτι του στη Γιάννουλη, αλλά δεν τον είχαν εντοπίσει. Έτσι, έστησαν μυστική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας βεβαιώθηκαν ότι βρισκόταν εκεί και έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο. Όμως, ούτε αυτή τη φορά τον βρήκαν μέσα! Τότε κατάλαβαν ότι κάπου κρυβόταν και έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό».

Έτσι, ανακάλυψαν την ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο του υπνοδωματίου του, η οποία ήταν καλυμμένη από την «πλάτη» του κρεβατιού, ώστε να μην φαίνεται! Ο 62χρονος βρέθηκε μέσα, συνελήφθη και οδηγήθηκε κατευθείαν στην φυλακή, όπως όριζε η διάταξη του εισαγγελέα Εφετών για να εκτίσει άλλα επτά χρόνια, έξι μήνες και επτά ημέρες.

Κλείσιμο
*** Ένταλμα σύλληψης του Β΄ ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 42χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης