Κίνημα «Δεν Πληρώνω»: «Χουντική» η τροπολογία της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς

Κίνημα «Δεν Πληρώνω»: «Χουντική» η τροπολογία της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς

Ο εκπρόσωπος του κινήματος, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μιλάει στον ΘΕΜΑ 104,6: «Ας βάλουν φυλακή εμάς και να μείνουν τα λαμόγια έξω»

Κίνημα «Δεν Πληρώνω»: «Χουντική» η τροπολογία της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά των πλειστηριασμών, ακόμη και αν απειλούνται με φυλάκιση, όπως προβλέπει η τροπολογία που κατέθεσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης, δηλώνουν τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

«Αυτή είναι μια τροπολογία τελείως έκθετη στο νομικό πολιτισμό της χώρας μας. Είναι χουντικού περιεχομένου, ιδιώνυμο αδίκημα, για όποιον μπαίνει στα Ειρηνοδικεία είτε οπουδήποτε αλλού και παρεμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία των συμβολαιογράφων για τους πλειστηριασμούς. Αν πιστεύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι με τέτοιου είδους τροπολογίες θα πτοήσουν το κίνημά μας και θα κάτσουμε στα αβγά μας, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ας βάλουν φυλακή εμάς και να μείνουν τα λαμόγια έξω» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινήματος, Λεωνίδας Παπαδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

Για ακόμη μία Τετάρτη επικράτησε ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, με άνδρες των ΜΑΤ να εμποδίζουν την είσοδο στα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω». «Δεν μπορούν να κυβερνήσουν ούτε με τα ΜΑΤ ούτε με τέτοιου είδους χουντικές τροπολογίες. Η κυβέρνηση των πλειστηριασμών, από τη στιγμή που διάλεξε και αποφάσισε να κάνει το παν για να γίνουν πλειστηριασμοί, θα πέσει, αυτό είναι βέβαιο» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμη, ο εκπρόσωπος του κινήματος σχολίασε και την ομολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «από ένα σημείο και μετά, οι πλειστηριασμοί δεν θα αφορούν μόνο στρατηγικούς κακοπληρωτές ή μπαταχτσήδες, αλλά φτωχό κόσμο και απλούς ανθρώπους της πρώην μεσαίας τάξης που εξαφάνισε η κρίση».

Όπως δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Παπαδόπουλος, «ο κ.Φίλης μπορεί να λέει, αλλά πάει μια χαρά και ψηφίζει σηκώνοντας το χεράκι του όλα τα αντιλαϊκά μέτρα. Ό,τι παιχνιδάκι παίζει εσωκομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ, μας αφήνει αδιάφορους».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης