Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Αντίθετα με την πρώτη φορά που έδρασε μόνος, στην προσπάθειά του να κλέψει κουλούρες με χαλκό και διάφορα καλώδια ο νεαρός είχε συνεργούς έναν 21χρονο και έναν ανήλικο ηλικίας 16 χρόνων

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις στην Κέρκυρα
Η δεύτερη απόπειρα εισβολής στις αποθήκες των εγκαταστάσεων ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Κέρκυρα δεν απέτυχε μόνο, όπως η προηγούμενη στις 7 Δεκεμβρίου, αλλά οδήγησε και στη σύλληψη του 29χρονου εμπνευστή της.

Αντίθετα με την πρώτη φορά που έδρασε μόνος, στην προσπάθειά του να κλέψει κουλούρες με χαλκό και διάφορα καλώδια ο νεαρός είχε συνεργούς έναν 21χρονο και έναν ανήλικο ηλικίας 16 χρόνων, οι οποίοι δεν βρέθηκαν όταν εξιχνιάστηκε η απόπειρα και αναζητούνται. Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας, ο 29χρονος εμπλέκεται και σε άλλες δύο κλοπές.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου είχε κλέψει από την πόλη της Κέρκυρας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και στις 29 Νοεμβρίου διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου αυτοκινήτου αξίας 3.000 ευρώ από μια αποθήκη στην περιοχή Κανόνι. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και  παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ οι δυο συνεργοί του κατηγορούνται μόνο για απόπειρα κλοπής. Σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για την πλημμελή εποπτεία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης