Τρίκαλα: 14χρονος σε σπείρα διαρρηκτών - Τους «πρόδωσε» ένα γυναικείο ρολόι

Τρίκαλα: 14χρονος σε σπείρα διαρρηκτών - Τους «πρόδωσε» ένα γυναικείο ρολόι

Οι νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα - Ασκήθηκε δίωξη στους γονείς του 14χρονου

Τρίκαλα: 14χρονος σε σπείρα διαρρηκτών - Τους «πρόδωσε» ένα γυναικείο ρολόι
Το γυναικείο ρολόι που βρέθηκε κατά την διάρκεια τυπικής έρευνας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί Έλληνες, από τους οποίους ο ένας μόλις 14 χρόνων, οδήγησε στην εξιχνίαση της διάρρηξης στο σπίτι μιας 51χρονης στα Τρίκαλα!

Ο ανήλικος και οι άλλοι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου ηλικίας 18 και 20 χρόνων, παραδέχθηκαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι αυτοί ήταν οι δράστες, όμως δεν είπαν λέξη για διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα που κατασχέθηκαν στην κατοχή τους μαζί με δύο κινητά και το όχημα.

Έτσι, ερευνάται αν και αυτά είναι κλεμμένα. Οι νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ στους γονείς του 14χρονου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Κλείσιμο

*** Τη μια ημέρα έκλεψε ένα αυτοκίνητο και την επομένη διέρρηξε μια εκκλησία και άδειασε το παγκάρι, ένας 31χρονος στο Ναύπλιο! Οι δύο κλοπές είχαν γίνει στις 12 και 13 Οκτωβρίου, αλλά εξιχνιάστηκαν τώρα από την Ασφάλεια που σχημάτισε διαφορετικές δικογραφίες σε βάρος του δράστη, ο οποίος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.

*** Σύστημα είχε κάνει τις κλοπές εργαλείων ένας 39χρονος, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές. Για μια ακόμη φορά, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Δράμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν άρπαξε δύο βενζινοκίνητα εργαλεία από την καρότσα ενός Ι.Χ. φορτηγού, αλλά έγινε αντιληπτός από περίοικο. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Το τσαντάκι ενός 74χρονου που είχε μέσα 500 ευρώ και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα άρπαξε στο Μεσολόγγι ένας 20χρονος, αλλά η κλοπή εξιχνιάστηκε και, αφού συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης