Στη Χερσόνησο έπαιζαν πόκερ σε… εστιατόριο!

Στη Χερσόνησο έπαιζαν πόκερ σε… εστιατόριο!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου έκαναν ξαφνικό έλεγχο στο εστιατόριο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και έπιασαν στα πράσα τον ιδιοκτήτη και πέντε Έλληνες θαμώνες

Στη Χερσόνησο έπαιζαν πόκερ σε… εστιατόριο!
Κάθε είδους μαγαζί είχαν δει οι αστυνομικοί να μετατρέπεται κρυφά σε καζίνο, αλλά πρώτη φορά συνάντησαν… εστιατόριο που έκρυβε χαρτοπαικτική λέσχη! Όπως φάνηκε κατά την αιφνιδιαστική «επίσκεψή» τους, ο 26χρονος ιδιοκτήτης δεν σέρβιρε μόνο… φαγητό!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου έκαναν ξαφνικό έλεγχο στο εστιατόριο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και έπιασαν στα πράσα τον ιδιοκτήτη και πέντε Έλληνες θαμώνες ως 81 χρόνων (!) να παίζουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι Πόκερ.

Όλοι συνελήφθησαν, μαζί με έναν 28χρονο Αλβανό υπάλληλο που διευκόλυνε την διενέργεια του παιχνιδιού και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ στον χώρο του παράνομου παιχνιδιού κατασχέθηκαν 1.450 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης