Δράμα: Αλβανός έκρυβε 12 κιλά χασίς σε ποιμνιοστάσιο

Δράμα: Αλβανός έκρυβε 12 κιλά χασίς σε ποιμνιοστάσιο

Ο αλλοδαπός, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, είχε στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και πήραν μαζί τους τον εκπαιδευμένο σκύλο για να κάνει έρευνα

Δράμα: Αλβανός έκρυβε 12 κιλά χασίς σε ποιμνιοστάσιο
Όλα τα είχε υπολογίσει, εκτός από έναν αστυνομικό με… τέσσερα πόδια ένας 41χρονος Αλβανός που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς το οποίο έκρυβε μέσα και γύρω από ένα ποιμνιοστάσιο σε αγροτική περιοχή της Δράμας, μαζί με εκατοντάδες σπόρους κάνναβης που σχεδίαζε να καλλιεργήσει!

Ο αλλοδαπός, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, είχε στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και πήραν μαζί τους τον εκπαιδευμένο σκύλο για να κάνει έρευνα στο μαντρί. Σιγά- σιγά, ο ικανότατος ανιχνευτής ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη 25 κρυμμένες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 κιλών και 152 γραμμαρίων.

Ο 41χρονος, που είχε κρύψει και τρεις συσκευασίες με σπόρους κάνναβης βάρους 355,9 γραμμαρίων για να δημιουργήσει χασισοφυτεία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας η οποία άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης