Γυναίκες ξάφρισαν περιπτερούχο στην Πτολεμαΐδα

Γυναίκες ξάφρισαν περιπτερούχο στην Πτολεμαΐδα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας, ταυτοποίησαν δυο Ελληνίδες ηλικίας 39 και 63 χρονών και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους

Γυναίκες ξάφρισαν περιπτερούχο στην Πτολεμαΐδα
Με διάφορα προσχήματα για την αγορά προϊόντων που βρίσκονταν στις εξωτερικές πλευρές του περιπτέρου όπου εργάζεται στην Πτολεμαΐδα, κατάφεραν δυο γυναίκες να κρατήσουν απασχολημένο τον υπάλληλο ώσπου να βρουν ευκαιρία να αδειάσουν το συρτάρι του ταμείου του!

Οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 39 και 63 χρόνων δεν βρήκαν παρά μόνο 50 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και διέφυγαν με το αυτοκίνητο της 39χρονης. Ωστόσο, το θύμα έδωσε σαφή περιγραφή του οχήματος και των ίδιων στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας, που μπορεί να μην κατάφεραν να τις εντοπίσουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο τις ταυτοποίησαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης.

*** Στα πράσα έπιασαν το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί έναν 28χρονο Έλληνα, τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει διάφορα είδη από το περίπτερο μιας 48χρονης στο Ρέθυμνο, προκαλώντας ζημιές. Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας είχε διαπράξει κλοπή και στο περίπτερο ενός 45χρονου από το οποίο είχε κλέψει διάφορα εμπορεύματα, ενώ και στις 15 Νοεμβρίου είχε κλέψει 200 ευρώ από το κατάστημα ενός 25χρονου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για κλοπή. 

Κλείσιμο
*** Ξεκλείδωτα βρήκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στο Ηράκλειο δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 39 χρόνων και δεν δυσκολεύτηκαν να τρυπώσουν στο εσωτερικό τους και να αρπάξουν διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα. Όμως, εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης