Συλλήψεις για «φρουτάκια» στις Σέρρες και ζάρια στο Ρέθυμνο

Συλλήψεις για «φρουτάκια» στις Σέρρες και ζάρια στο Ρέθυμνο

«Φουντώνει» ο παράνομος τζόγος λόγω της εορταστικής περιόδου, αλλά ταυτόχρονα «φουντώνουν» και οι... έλεγχοι της Αστυνομίας

Συλλήψεις για «φρουτάκια» στις Σέρρες και ζάρια στο Ρέθυμνο
«Φουντώνει» ο παράνομος τζόγος λόγω της εορταστικής περιόδου, αλλά ταυτόχρονα «φουντώνουν» και οι... έλεγχοι της Αστυνομίας που οδηγούν σε συλλήψεις! Σε ένα Ίντερνετ καφέ στις Σέρρες οι πελάτες έπαιζαν «φρουτάκια», ενώ σε ένα καφενείο στο Ρέθυμνο το είχαν ρίξει στο... μπαρμπούτι.

Στο κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στις Σέρρες, όπου έκαναν έλεγχο οι άνδρες της Ασφάλειας, συνελήφθησαν η 34χρονη προσωρινά υπεύθυνη και τρεις υπάλληλοι, ένας 54χρονος, μια 27χρονη και μια 25χρονη, καθώς είχαν θέσει παράνομα σε λειτουργία τρεις υπολογιστές με το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» και επέτρεπαν την διενέργειά του σε τρεις θαμώνες ηλικίας 81, 68 και 62 χρόνων που επίσης συνελήφθησαν.  Από το κατάστημα κατασχέθηκαν οι τρεις υπολογιστές και οι δυο κεντρικοί server και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Η 45χρονη Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται.

*** Στο καφενείο ενός 55χρονου στο Ρέθυμνο, οι άνδρες της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. τσάκωσαν στα πράσα τον ίδιο και τέσσερις θαμώνες ηλικίας 26 ως 55 χρόνων, την ώρα που συμμετείχαν σε μπαρμπούτι, έχοντας μάλιστα μπροστά τους 440 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα ζευγάρι ζάρια. Οι πέντε συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης