Τουρκικά τάμπλετ των 47 ευρώ έδωσε ο Ερντογάν στο σχολείο «Τζελάλ Μπαγιάρ»

Τουρκικά τάμπλετ των 47 ευρώ έδωσε ο Ερντογάν στο σχολείο «Τζελάλ Μπαγιάρ»

Τα δώρισε στους δασκάλους του μειονοτικού σχολείου της Κομοτηνής - Σχολιάζοντας τη «γενναιοδωρία» του Ερντογάν, ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής, Κώστας Καραϊσκος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook : «Γενναιόδωρος ο νεοσουλτάνος και φοροφυγάς της νήσου Μαν»

Τουρκικά τάμπλετ των 47 ευρώ έδωσε ο Ερντογάν στο σχολείο «Τζελάλ Μπαγιάρ»
Κατά την επίσκεψή του στο μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο «Τζελάλ Μπαγιάρ» της Κομοτηνής, την περασμένη Παρασκευή, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν μοίρασε μονάχα παιδικές κούκλες και επιτραπέζια παιχνίδια, στα παιδιά της μειονότητας, αλλά ακόμη και τάμπλετ της γνωστής τουρκικής εταιρείας, VESTEL, προς τους καθηγητές του σχολείου.

Σχολιάζοντας τη «γενναιοδωρία» του Ερντογάν, ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Κώστας Καραϊσκος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook : «Γενναιόδωρος ο νεοσουλτάνος και φοροφυγάς της νήσου Μαν. Δώρισε κατά την επίσκεψή του στο μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κομοτηνής σε κάθε διδάσκοντα από ένα τούρκικης κατασκευής τάμπλετ VESTEL των 7 ιντσών. Λιανική τιμή 215 λίρες, δηλαδή 47,5 ευρώ! Κάτι ξέρουν οι Ιταλοί που έχουν την ίδια λέξη (tirchia) για την γείτονα και για την τσιγκούνα, την μίζερη
».
Κλείσιμο

Ο κ. Καραϊσκος πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις κατά της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας στην Θράκη και σ' αυτόν αναφερόταν ουσιαστικά ο Ερντογάν όταν δήλωσε, κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο στην Αθήνα, πως «
κάποιοι ενοχλούνται και προκαλούν προβοκάτσια για την επίσκεψη αυτή. Αναρτήθηκαν διάφορες αφίσες, γράφτηκαν συνθήματα». Προπαραμονές της επίσκεψης στην Κομοτηνή, ο κ. Καραϊσκος είχε συλληφθεί από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης επειδή τοιχοκολλούσε αφίσες οι οποίες εικόνιζαν τον Τούρκο πρόεδρο και ανέγραφαν τη λέξη "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ" .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης