Mη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με τις μοναδικές προσφορές

Mη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με τις μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

Mη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με τις μοναδικές προσφορές
1.  Την εφημερίδα



Κλείσιμο
2.  Το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας, το Marie Claire

256 σελίδες

Brave New Year 2018! Οι κανόνες που αλλάζουν το βραδινό ντύσιμο, οι οδηγίες για το πιο φρέσκο πρόσωπο στο πάρτι και 165 cool δώρα για να διαλέξεις το δικό σου.

Στο Marie Claire Ιανουαρίου ντύνουμε τη διάθεσή μας με τα ωραιότερα φορέματα, 
η Νέα Υόρκη γίνεται η πόλη –έμπνευση για τη μόδα και την ομορφιά και η θηλυκότητα επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ στο βραδινό ντύσιμο που φτιάχτηκε για να την αποθεώσει. Αλλάξτε μαζί μας τους κανόνες για το dress code της γιορτής: κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ο τρόπος που ντύνεται το ίδιο.

Οι ακούραστες ρεπόρτερ της ομορφιάς σας παίρνουν από το χέρι και σας προτείνουν φυσικούς τρόπους αντιγήρανσης και την καλύτερη μέθοδο για να αποτοξινώσετε την επιδερμίδα μετά το hangover της Πρωτοχρονιάς. Το beauty team του Marie Claire ποντάρει ενθουσιασμένο στο skin relax και τα fillers που προτιμούν τα μοντέλα για να αντιμετωπίσει τη φθορά του χρόνου στο πρόσωπο.

Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι είναι ημέρες χαράς και unboxing και έτσι ξετρυπώσαμε για εσάς τα ωραιότερα δώρα για κάθε βαλάντιο. Σε ένα συναρπαστικό χρωματικό mix σας παραθέτουμε 165 επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ μόδας, αντικείμενα ομορφιάς, διακοσμητικά για το σπίτι, στολίδια και gadgets για να βρείτε ανάμεσά τους το δικό σας θησαυρό.  

Το Marie Claire αγαπάει το θέατρο και συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους πρωταγωνιστές του: Η Λένα Δροσάκη, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Μιχάλης Σαράντης μιλούν για τις παραστάσεις τους, αλλά και τη ζωή πάνω και πέρα από τη σκηνή, ενώ ένα φαντασμαγορικό φωτορεπορτάζ μας μεταφέρει στον Μαγικό κόσμο του Μουλέν Ρουζ. 

Brave New Year 2018! Τι περιμένετε από αυτό; Το Marie Claire κάνει το πρώτο βήμα στη νέα χρονιά έχοντας ξεμπερδέψει με το παρελθόν, και έχοντας έτοιμη λίστα με relatio-lutions, με υποσχέσεις δηλαδή που δίνουμε στον εαυτό μας για τις σχέσεις μας, αλλά ρίχνοντας και μια ματιά στα ταρό για συμβουλές και διαλογισμό. 

Μην χάσετε λοιπόν το πρώτο τεύχος του 2018, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, μόνο με το ΘΕΜΑ. 

Marie Claire. Αληθινό στιλ, νέο πάθος.






3. Την πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ο Αστακός»

και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Με τον «Αστακό» ο Γιώργος Λάνθιμος καθιερώθηκε παγκοσμίως ως ένας πρωτότυπος, αντισυμβατικός σκηνοθέτης. Μια σπουδαία, αλληγορική ταινία με μοναδική ατμόσφαιρα, πολυβραβευμένη διεθνώς και υποψήφια για Όσκαρ σεναρίου.

Η εκπληκτική ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Αστακός» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ

Με Χολιγουντιανούς σταρ όπως ο Κόλιν Φάρελ, η Ρέιτσελ Βάιτζ, η Λεά Σεϊντού κ.α. να πρωταγωνιστούν σε μια διεθνή, αγγλόφωνη παραγωγή υψηλής αισθητικής και μεγάλων απαιτήσεων, ο «Αστακός» συνιστά ίσως την πιο σημαντική στιγμή στην σταδιοδρομία του Γιώργου Λάνθιμου. Το Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών και η υποψηφιότητα για το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου δείχνουν το πόσο φιλόδοξη -αλλά και άρτια από κάθε άποψη είναι η συγκεκριμένη ταινία. Το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου μετά από τον «Αστακό» συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους πλέον φερέλπιδες και δημιουργικούς σκηνοθέτες, με απολύτως χαρακτηριστικό ύφος γραφής.

Με τον δικό του, ξεχωριστό και αντισυμβατικό τρόπο, ο «Αστακός» είναι μια αλληγορική κωμωδία, μια σαρκαστική κριτική στα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων. Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό σκηνικό, σε έναν χώρο όπου υποτίθεται πως συγκεντρώνονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν απομείνει μόνοι, ύστερα από τη διάλυση κάποιου δεσμού. Από την διεύθυνση του «φορέα» όπου φιλοξενούνται, ορίζεται μια προθεσμία 45 ημερών, πριν την εκπνοή της οποίας οφείλουν να βρουν ένα καινούργιο ταίρι. Ειδάλλως, η ποινή τους θα είναι να μεταμορφωθούν σε κάποιο είδος του ζωικού βασιλείου. Ο βασικός ήρωας, τον οποίον υποδύεται ο Κόλιν Φάρελ, επιλέγει ως ενδεχόμενη μετενσάρκωσή του τον Αστακό, αλλά για να αποφύγει την μοίρα του μπλέκεται σε μεγάλες, ενίοτε σουρεάλ περιπέτειες, συνεπαίρνοντας τον θεατή ως το αναπάντεχο φινάλε.

Μην τo χάσετε!







4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)


Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

• “ΒΑΦ’ ΤΑ ΜΑΥΡΑ”  - θέατρο Λαμπέτη
• “ΤΟ ΨΕΜΑ” – θέατρο Μικρό Παλλάς 


Και αυτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά : 

κόψτε το κουπόνι 
• καλέστε στο 211 1000365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00 από τη Δευτέρα 18/12 έως και την Τετάρτη 20/12, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για παραστάσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας:

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (Αμερικής 2)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΤΟ ΨΕΜΑ» του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξανάρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς με την κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα». 

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ (Λ. Αλεξάνδρας 106) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ», Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας


Η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη!
Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. 
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.


ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την κράτηση θέσεων-εισιτηρίων και τη λήψη οδηγιών εξαργύρωσης των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 - 21:00 από τη Δευτέρα 18/12/2017 και έως και την Τετάρτη 20/12/2017.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για κρατήσεις θέσεων για τις παραστάσεις μέχρι και τις 22/12/2017 στα θέατρα : 1. ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (για την παράσταση “Το Ψέμα” και 2.  ΛΑΜΠΕΤΗ (για την παράσταση “Βάφ΄τα μαύρα”.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.






5. Το People, το περιοδικό με τα μυστικά των stars στην Ελλάδα και τον κόσμο

Το People, το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 




Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα. 

2. Το περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku


μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Μην τo χάσετε!




2. Την πολυβραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου  «Ο ΑΣΤΑΚΟΣ»

και στην απλή έκδοση (2 ευρώ) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Με τον «Αστακό» ο Γιώργος Λάνθιμος καθιερώθηκε παγκοσμίως ως ένας πρωτότυπος, αντισυμβατικός σκηνοθέτης. Μια σπουδαία, αλληγορική ταινία με μοναδική ατμόσφαιρα, πολυβραβευμένη διεθνώς και υποψήφια για Όσκαρ σεναρίου.

Η εκπληκτική ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Αστακός» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ

Με Χολιγουντιανούς σταρ όπως ο Κόλιν Φάρελ, η Ρέιτσελ Βάιτζ, η Λεά Σεϊντού κ.α. να πρωταγωνιστούν σε μια διεθνή, αγγλόφωνη παραγωγή υψηλής αισθητικής και μεγάλων απαιτήσεων, ο «Αστακός» συνιστά ίσως την πιο σημαντική στιγμή στην σταδιοδρομία του Γιώργου Λάνθιμου. Το Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών και η υποψηφιότητα για το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου δείχνουν το πόσο φιλόδοξη -αλλά και άρτια από κάθε άποψη είναι η συγκεκριμένη ταινία. Το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου μετά από τον «Αστακό» συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους πλέον φερέλπιδες και δημιουργικούς σκηνοθέτες, με απολύτως χαρακτηριστικό ύφος γραφής.

Με τον δικό του, ξεχωριστό και αντισυμβατικό τρόπο, ο «Αστακός» είναι μια αλληγορική κωμωδία, μια σαρκαστική κριτική στα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων. Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό σκηνικό, σε έναν χώρο όπου υποτίθεται πως συγκεντρώνονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν απομείνει μόνοι, ύστερα από τη διάλυση κάποιου δεσμού. Από την διεύθυνση του «φορέα» όπου φιλοξενούνται, ορίζεται μια προθεσμία 45 ημερών, πριν την εκπνοή της οποίας οφείλουν να βρουν ένα καινούργιο ταίρι. Ειδάλλως, η ποινή τους θα είναι να μεταμορφωθούν σε κάποιο είδος του ζωικού βασιλείου. Ο βασικός ήρωας, τον οποίον υποδύεται ο Κόλιν Φάρελ, επιλέγει ως ενδεχόμενη μετενσάρκωσή του τον Αστακό, αλλά για να αποφύγει την μοίρα του μπλέκεται σε μεγάλες, ενίοτε σουρεάλ περιπέτειες, συνεπαίρνοντας τον θεατή ως το αναπάντεχο φινάλε.

Μην τo χάσετε!






4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)


Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

• “ΒΑΦ’ ΤΑ ΜΑΥΡΑ”  - θέατρο Λαμπέτη
• “ΤΟ ΨΕΜΑ” – θέατρο Μικρό Παλλάς 


Και αυτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά : 

κόψτε το κουπόνι 
• καλέστε στο 211 1000365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00 από τη Δευτέρα 18/12 έως και την Τετάρτη 20/12, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για παραστάσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας:

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (Αμερικής 2)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΤΟ ΨΕΜΑ» του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξανάρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς με την κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα». 

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ (Λ. Αλεξάνδρας 106) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ», Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας


Η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη!
Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. 
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.


ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την κράτηση θέσεων-εισιτηρίων και τη λήψη οδηγιών εξαργύρωσης των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 - 21:00 από τη Δευτέρα 18/12/2017 και έως και την Τετάρτη 20/12/2017.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για κρατήσεις θέσεων για τις παραστάσεις μέχρι και τις 22/12/2017 στα θέατρα : 1. ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (για την παράσταση “Το Ψέμα” και 2.  ΛΑΜΠΕΤΗ (για την παράσταση “Βάφ΄τα μαύρα”.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης