PROTOTHEMA

Ελλάδα

Το Σάββατο με ειδικό δρομολόγιο

Χίλιοι πρόσφυγες και μετανάστες αναχωρούν από τα νησιά για άγνωστο... προορισμό

Χίλιοι πρόσφυγες και μετανάστες αναχωρούν από τα νησιά για άγνωστο... προορισμό

Σε μια προσπάθεια του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για αποσυμφόρηση των νησιών

Συνολικά 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, προγραμματίζεται να αναχωρήσουν από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με ειδικό δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Σάμος» και για άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.


Η μετακίνηση θα γίνει στο πλαίσιο της προσπάθειας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για απεγκλωβισμό από τα νησιά όσο το δυνατόν περισσότερων προσφύγων που χρειάζονται ιδιαίτερη προστασία. Ας σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη το βράδυ αναχώρησαν από το λιμάνι της Χίου με το πλοίο της γραμμής για καταυλισμό στο εσωτερικό της Ελλάδας μέσω του λιμανιού του Πειραιά 224 πρόσφυγες και μετανάστες που διέμεναν σε δομές στο νησί.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου χθες ζούσαν 8.322 πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο, 2.704 στη Χίο και 2.289 στη Σάμο. Συνολικά δηλαδή και στα τρία νησιά ζούσαν 13.315 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

MAZEYE07/12/201720:58

μάζευε κι ας ειν και ρώΥες

Απάντηση
Μπετοβλακας Λαθρονησι07/12/201719:23

Οι κινητοποιησεις μας εδω στα ΣΥΡΙΖΟΝΗΣΙΑ επιασαν τοπο, σας στελνουμε πακέτο εκει στον Πειραιά -Κορυδαλλό όλη την αφρόκρεμα της Ασιάς, σχιστοματιδες ΚινεζοΤουρκομογγόλους διπλα στα παιδιά σας, εμεις εδω περιμένουμε Σαβκο καινούργια φουρνιά απο τον Σουλτανο, στα 4 φασιστες

Απάντηση
κατσικο07/12/201716:59

τι τους μαζευεται δω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! ΛΕΧΡΙΤΕΣ! εχεται μαυρισει την Ελλαδα

Απάντηση
Κυνικός07/12/201713:15

Ο " άγνωστος προορισμός" δεν είναι φυσικά η Τουρκία όπου όλοι αυτοί οι ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ και οι καρπερές ΜΑΝΤΗΛΟΚΟΥΝΕΛΕΣ-ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ θα έπρεπε να απελαθούν, αλλά η Αθήνα. Εχει γεμίσει το Κέντρο από τέτοια παρακμιακά λούμπεν ισλαμοειδή... Των οποίων τα παιδιά (από 3 και πάνω, και απαραίτητα ένα σε καροτσάκι...) θα λάβουν ελληνική υπηκοότητα, να είστε βέβαιοι... Η Αριστερά εξισλαμίζει τη χώρα και διώχνει στο εξωτερικό τους Ελληνες, στους οποίους δεν επιτρέπει ούτε την ψήφο. Αυτά όλα επειδή μία ΗΛΙΘΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μεγάλωσε με παραμύθια, για παππούδες που ήταν στην " Εθνική Αντίσταση" (= τυχοδιώκτες χωρικοί και τσαγκάρηδες στην καλύτερη περίπτωση, προσηλυτισμένοι στον κομμουνισμό) και για το "Πολυτεχνείο που γκρέμισε τη Χούντα", με 9 μήνες καθυστέρηση....Μία ΗΛΙΘΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που την ενδιέφερε μόνο να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ, ενώ το πρόγραμμα του Σύριζα προέβλεπε ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...Ποτέ δεν κρύφτηκαν, ποτέ δεν είπαν σε αυτό ψέμματα. Και ο σύγχρονος γιατρός-δήμιος Δρ Μουζάλας, ο Μένγκελε της Ελλάδας, οργανώνει το πείραμα εξαφάνισης του Ελληνισμού...

Απάντηση
true story07/12/201714:34

Συγχαρητήρια. Σε 6-7 γραμμές ολόκληρη η νεώτερη ελληνική ιστορία των τελευταίων 70 χρόνων.

Απάντηση
gp07/12/201713:40

Η εφαρμογη του σχεδιου "Gutenove-Kallergi".-

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία