Ατζαμήδες ληστές χτύπησαν πρατήριο στη Λάρισα

Ατζαμήδες ληστές χτύπησαν πρατήριο στη Λάρισα

Οι δράστες, που πιθανότατα ήταν νεαρής ηλικίας και… ερασιτέχνες κακοποιοί, τα έχασαν καθώς δεν περίμεναν την αντίδραση του υπαλλήλου

Ατζαμήδες ληστές χτύπησαν πρατήριο στη Λάρισα
Πιο πολύ τρόμαξαν οι ίδιοι οι… ληστές που ήταν και οπλισμένοι, παρά ο νεαρός υπάλληλος ενός πρατηρίου αερίου που επιχείρησαν να ληστέψουν στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Αθήνας! Έτσι, τράπηκαν ατάκτως σε φυγή με άδεια χέρια!

Οι δυο… ατζαμήδες εισέβαλαν στο πρατήριο το απόγευμα της Τετάρτης, φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλα, με τα οποία σημάδεψαν τον τρομοκρατημένο υπάλληλο και του ζήτησαν τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή! Ο νεαρός, όμως, κατάφερε να τους ξεφύγει από την πίσω πόρτα και να καλέσει από το κινητό του την Αστυνομία!

Οι δράστες, που πιθανότατα ήταν νεαρής ηλικίας και… ερασιτέχνες κακοποιοί, τα έχασαν καθώς δεν περίμεναν την αντίδρασή του. Έτσι, δεν σκέφτηκαν καν να διαρρήξουν το ταμείο για να πάρουν τα χρήματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν κακήν κακώς! Η Ασφάλεια Λάρισας διενεργεί προανάκριση για την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας και προσπαθεί να τους εντοπίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης