Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1.  Την εφημερίδα

2.  To διπλό, συλλεκτικό ASTRA MAGAZINE 2018, με ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο χωριστά
  

160 σελίδες

Στο διπλό, συλλεκτικό Astra Magazine 2018 που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου με το ΘΕΜΑ,  οι μεγάλες ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο χωριστά. 

Προβλέψεις και αναλύσεις για τα προσωπικά, τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά των ζωδίων από την dream team της  ελληνικής  αστρολογίας : Βίκη Παγιατάκη, Άση Μπήλιου, Γιώργος Πανόπουλος και Κώστας Λεφάκης αναλύουν την επίδραση των ουράνιων φαινομένων σε κάθε ζώδιο για όλο το έτος και συνθέτουν τον μεγάλο συλλεκτικό αστρολογικό οδηγό,  που δεν πρέπει να χάσετε.




Μην το χάσετε!


3. Tη μοναδική έκδοση “100% ΣΟΚΟΛΑΤΑ”, το πιο γλυκό βιβλίο της χρονιάς, με τις 100 καλύτερες συνταγές αποκλειστικά με σοκολάτα  

Αυτή την Κυριακή 10/12 το πιο γλυκό βιβλίο της χρονιάς είναι στο ΘΕΜΑ  

“100% ΣΟΚΟΛΑΤΑ”

Οι 100 καλύτερες συνταγές με σοκολάτα!

Αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σας προσφέρει ένα μοναδικό βιβλίο 200 σελίδων με τις 100 καλύτερες συνταγές με σοκολάτα από το olive. 

Γιορτινά γλυκά με σοκολάτα, κέικ και τάρτες, τούρτες, μισκότα, maffins και brownies, μους, κρέμες και κορμοί και πολλές ακόμα σοκολατένιες δημιουργίες, με φωτογραφίες και αναλυτικές οδηγίες για την υλοποίησή τους, σας περιμένουν αυτή την Κυριακή στο πιο γλυκό βιβλίο της χρονιάς.

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!

Μην το χάσετε!







4. Την αριστουργηματική ταινία “STILL ALICE”,  με τους Τζούλιαν Μουρ, Άλεκ Μπάλντουιν και την Κρίστεν Στιούαρτ που συγκίνησε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο και χάρισε στην πρωταγωνίστρια το Oscar  α’ γυναικείου ρόλου

Η συγκινητική ταινία «Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει» αυτή την Κυριακή είναι στο Πρώτο ΘΕΜΑ και στην απλή έκδοση (2€) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€).

Με ένα καστ στο οποίο συμμετέχουν σπουδαίοι σταρ του Χόλιγουντ όπως η Τζούλιαν Μουρ, ο Άλεκ Μπάλντουιν και η Κρίστεν Στιούαρτ, το λιγότερο που θα περίμενε κάποιος είναι μια ταινία προορισμένη να σπάσει ταμεία. Όμως, το Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει» είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ένα φιλμ που συγκίνησε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Το Still Alice είναι μια βαθιά ανθρώπινη, απολύτως ρεαλιστική ιστορία. Χωρίς να προκαλεί θλίψη ή οδύνη, αντιθέτως, αποτυπώνοντας το θάρρος και την περηφάνεια μιας γυναίκας που παλεύει για τη ζωή της, η ταινία έχει ως θέμα της τις αλλαγές που προκαλεί μια ασθένεια όπως το Αλτσχάιμερ.

Η κεντρική ηρωίδα, την οποίαν ενσαρκώνει η εξαιρετική Τζούλιαν Μουρ, είναι καθηγήτρια γλωσσολογίας σε πανεπιστήμιο. Ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι η μνήμη της εξασθενεί και σταδιακά χάνεται εντελώς. Συνειδητοποιεί πως η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη και αναγκάζεται να προσαρμόσει την καθημερινή της ζωή σε τελείως νέα δεδομένα. Με μνημονικά τρικ προσπαθεί να ξεγελάσει τη νόσο, κάτι που, όμως, αποτελεί μια άνιση μάχη. Και τα πράγματα μπερδεύονται πολύ λόγω της κληρονομικότητας, καθώς η πάθηση μεταδόθηκε στην ίδιαν από τους γονείς της, ενώ και η ίδια την κληροδότησε σε ένα από τα τρία της παιδιά. Τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται καθώς η αρρώστια καλπάζει, όμως μέσα από την τραγικότητα της κατάστασης αναδύεται, απροσδόκητα, ένα στοιχείο που τα αλλάζει όλα, ανώτερο ακόμη και από την ίδια τη ζωή. 




Και στην απλή έκδοση (2€) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Μην τo χάσετε!





5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)


Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

• “7 ΧΡΟΝΙΑ” – θέατρο Αποθήκη (Τετάρτη έως Κυριακή)
• “ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” – θέατρο Δημήτρης Χορν


Και αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά : 

κόψτε το κουπόνι 
• καλέστε στο 211 1000365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00, από Δευτέρα 11/12 μέχρι και την Πέμπτη 14/12, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας:

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ (Σαρρή 40, Ψυρρή)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«7 ΧΡΟΝΙΑ» 


Βασισμένο στην ομώνυμη ισπανική ταινία «7 años» των Jose Cabeza & Cristian Conti.
Τέσσερις φίλοι και συνεργάτες. Ένας μεσολαβητής. Η πιο σημαντική διαπραγμάτευση. Ένας από τους τέσσερις, θα πρέπει να πάει φυλακή για... 7 ΧΡΟΝΙΑ !
Όταν η εφορία ανακαλύπτει μια μεγάλη απάτη στην εταιρία των τεσσάρων φίλων,η μονη λύση που προκύπτει ομόφωνα είναι κάποιος από τους τέσσερις να πάρει μόνος του την ευθύνη, προστατεύοντας τους υπόλοιπους και την εταιρία. Ένας ανεξάρτητος μεσολαβητής θα τους βοηθήσει στην λύση. Το οικονομικό αντίτιμο για την απώλεια της ελευθερίας θα το ορίσει αυτός, που θα βρεθεί στη φυλακή.
Ποιός στ’ αλήθεια αξίζει να «φύγει»; Και πόσο κοστίζει;

Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Χριστοδούλου 
Συντελεστές: 
Προσαρμογή - Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ (Αμερικής 10) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» του Tracy Letts σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη


Η παράσταση που αγάπησαν κοινό και κριτικοί, συνεχίζεται για 2η χρονιά, με πρωταγωνιστές τους: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Κίττυ Παταϊζόγλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη, Αλέξανδρος Λουίζος.

Η ιστορία: 
Μια αυγουστιάτικη νύχτα ο Μπέβερλυ Γουέστον – διάσημος ποιητής και διαβόητος αλκοολικός- εξαφανίζεται. Οι τρεις κόρες του, Μπάρμπαρα, Άιβυ και Κάρεν, επιστρέφουν στο πατρικό τους -μαζί με τις δικές τους δυσλειτουργικές οικογένειες και τα δικά τους μυστικά- για να φροντίσουν τη μητέρα τους, Βάιολετ. 
Το οικογενειακό τραπέζι στρώνεται, η οικογένεια συγκεντρώνεται και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. 

Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την κράτηση θέσεων-εισιτηρίων και τη λήψη οδηγιών εξαργύρωσης των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 - 21:00 από τη Δευτέρα 11/12/2017 έως και την Πέμπτη 14/12/2017.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για κρατήσεις θέσεων στo θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ για την παράσταση “7 Χρόνια” μέχρι και τις 22/12/2017 εκτός βραδινών Σαββάτου. 
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.



6. Το People, το περιοδικό με τα μυστικά των stars στην Ελλάδα και τον κόσμο

Το People, το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

​Αθηνά Οικονομάκου

«Ο γάμος μου ήταν ένα ατέλειωτο πάρτι». Η έξι μηνών έγκυος Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίζεται για το People και μιλάει για τα 12 κιλά που πήρε, τον τρόπο με τον οποίο διάλεξε το φόρεμα του γάμου, το 12ωρο γλέντι μετά το γάμο της που φρόντισε να κρατήσει κρυφό και την απόφασή της να γίνει full time μαμά.

Παύλος Ευαγγελόπουλος

«Δεν πιστεύω στη μονογαμία». Ο αγαπημένος ηθοποιός και μεγάλο είδωλο των 80’s θυμάται τα πρώτα φλερτ στα παγκάκια του Περιστερίου, τις σπουδές στην Αγγλία και τα ατελείωτα ξενύχτια στις ΗΠΑ και εξηγεί γιατί δεν πιστεύει στο γάμο.

Στίβεν Πριόβολος


Αθήνα – Λονδίνο - Λος Άντζελες. Ο γνωστός κινηματογραφιστής μιλάει στο People για την πορεία του στον κόσμο του κινηματογράφου, τις συνεργασίες με σταρ όπως οι Gerard Butler, Gwyneth Paltrow και το ντοκιμαντέρ για τη διάσωση των Εβραίων της Ζακύνθου από τους κατοίκους του νησιού.

Χρήστος Τσιρογιάννης

Ο Έλληνας "Ιντιάνα Τζόουνς" είναι ένας... ενοχλητικός τύπος για τυμβωρύχους και αρχαιοκάπηλους. Ο 44χρονος αρχαιολόγος-ερευνητής μοιράζεται με τους αναγνώστες του People τη μεθοδολογία με την οποία αναζητά χαμένα κομμάτια και κλεμμένους πολιτιστικούς θησαυρούς και πως ακυρώνει πλειστηριασμούς εκατομμυρίων ευρώ.

Robin Wright

Tο House of Cards θα ολοκληρωθεί χωρίς τον Kevin Spacey, με τη Robin Wright μοναδική πρωταγωνίστρια. Πώς άλλαξαν τα δεδομένα και πόσα επεισόδια θα έχει η τελική σεζόν.

Γιάννης Σολωμόζης

Ο ιδρυτής της SΟLΟ, μιλάει στο People για το πως κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να δημιουργήσει ένα ανατρεπτικό brand που αποσπά διεθνή βραβεία και υπογράφει διάσημες συνεργασίες και πρότζεκτ ανά τον κόσμο.

Beyonce

Πώς η  Beyonce και ο Jay - Z κατάφεραν να ξεπεράσουν την απιστία μετά την παραδοχή του ράπερ σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ποιο το πρόσωπο – κλειδί που έπαιξε κομβικό ρόλο.





7. Το Casa Viva με ιδέες και λύσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού σας





Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα. 

2. Το περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku


Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Μην τo χάσετε!



3. Την αριστουργηματική ταινία “STILL ALICE” που συγκίνησε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο και χάρισε στην πρωταγωνίστρια το Oscar  α’ γυναικείου ρόλου

Σε μια συγκλονιστική ερμηνεία που της απέφερε βραβείο Όσκαρ, η εκπληκτική Τζούλιαν Μουρ υποδύεται μια γυναίκα που δίνει την υπέρτατη μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. 

Η συγκινητική ταινία «Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει» αυτή την Κυριακή είναι στο Πρώτο ΘΕΜΑ και στην απλή έκδοση (2€) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€).


Με ένα καστ στο οποίο συμμετέχουν σπουδαίοι σταρ του Χόλιγουντ όπως η Τζούλιαν Μουρ, ο Άλεκ Μπάλντουιν και η Κρίστεν Στιούαρτ, το λιγότερο που θα περίμενε κάποιος είναι μια ταινία προορισμένη να σπάσει ταμεία. Όμως, το Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει» είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ένα φιλμ που συγκίνησε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Το Still Alice είναι μια βαθιά ανθρώπινη, απολύτως ρεαλιστική ιστορία. Χωρίς να προκαλεί θλίψη ή οδύνη, αντιθέτως, αποτυπώνοντας το θάρρος και την περηφάνεια μιας γυναίκας που παλεύει για τη ζωή της, η ταινία έχει ως θέμα της τις αλλαγές που προκαλεί μια ασθένεια όπως το Αλτσχάιμερ.

Η κεντρική ηρωίδα, την οποίαν ενσαρκώνει η εξαιρετική Τζούλιαν Μουρ, είναι καθηγήτρια γλωσσολογίας σε πανεπιστήμιο. Ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι η μνήμη της εξασθενεί και σταδιακά χάνεται εντελώς. Συνειδητοποιεί πως η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη και αναγκάζεται να προσαρμόσει την καθημερινή της ζωή σε τελείως νέα δεδομένα. Με μνημονικά τρικ προσπαθεί να ξεγελάσει τη νόσο, κάτι που, όμως, αποτελεί μια άνιση μάχη. Και τα πράγματα μπερδεύονται πολύ λόγω της κληρονομικότητας, καθώς η πάθηση μεταδόθηκε στην ίδιαν από τους γονείς της, ενώ και η ίδια την κληροδότησε σε ένα από τα τρία της παιδιά. Τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται καθώς η αρρώστια καλπάζει, όμως μέσα από την τραγικότητα της κατάστασης αναδύεται, απροσδόκητα, ένα στοιχείο που τα αλλάζει όλα, ανώτερο ακόμη και από την ίδια τη ζωή. 

Και στην απλή έκδοση (2€) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Μην τo χάσετε!






4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

• “7 ΧΡΟΝΙΑ” – θέατρο Αποθήκη (Τετάρτη έως Κυριακή)
• “ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” – θέατρο Δημήτρης Χορν


Και αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά: 

κόψτε το κουπόνι 
• καλέστε στο 211 1000365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00, από Δευτέρα 11/12 μέχρι και την Πέμπτη 14/12, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ (Σαρρή 40, Ψυρρή)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«7 ΧΡΟΝΙΑ»
 

Βασισμένο στην ομώνυμη ισπανική ταινία «7 años» των Jose Cabeza & Cristian Conti.
Τέσσερις φίλοι και συνεργάτες. Ένας μεσολαβητής. Η πιο σημαντική διαπραγμάτευση. Ένας από τους τέσσερις, θα πρέπει να πάει φυλακή για... 7 ΧΡΟΝΙΑ !
Όταν η εφορία ανακαλύπτει μια μεγάλη απάτη στην εταιρία των τεσσάρων φίλων,η μονη λύση που προκύπτει ομόφωνα είναι κάποιος από τους τέσσερις να πάρει μόνος του την ευθύνη, προστατεύοντας τους υπόλοιπους και την εταιρία. Ένας ανεξάρτητος μεσολαβητής θα τους βοηθήσει στην λύση. Το οικονομικό αντίτιμο για την απώλεια της ελευθερίας θα το ορίσει αυτός, που θα βρεθεί στη φυλακή.
Ποιός στ’ αλήθεια αξίζει να «φύγει»; Και πόσο κοστίζει;

Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Χριστοδούλου 
Συντελεστές: 
Προσαρμογή - Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ (Αμερικής 10) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» του Tracy Letts σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη


Η παράσταση που αγάπησαν κοινό και κριτικοί, συνεχίζεται για 2η χρονιά, με πρωταγωνιστές τους: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Κίττυ Παταϊζόγλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη, Αλέξανδρος Λουίζος.
Η ιστορία: 
Μια αυγουστιάτικη νύχτα ο Μπέβερλυ Γουέστον – διάσημος ποιητής και διαβόητος αλκοολικός- εξαφανίζεται. Οι τρεις κόρες του, Μπάρμπαρα, Άιβυ και Κάρεν, επιστρέφουν στο πατρικό τους -μαζί με τις δικές τους δυσλειτουργικές οικογένειες και τα δικά τους μυστικά- για να φροντίσουν τη μητέρα τους, Βάιολετ. 
Το οικογενειακό τραπέζι στρώνεται, η οικογένεια συγκεντρώνεται και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. 

Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την κράτηση θέσεων-εισιτηρίων και τη λήψη οδηγιών εξαργύρωσης των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 - 21:00 από τη Δευτέρα 11/12/2017 έως και την Πέμπτη 14/12/2017.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για κρατήσεις θέσεων στo θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ για την παράσταση “7 Χρόνια” μέχρι και τις 22/12/2017 εκτός βραδινών Σαββάτου. 
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr