Βέλγος φιλέλληνας έδωσε 33.000 ευρώ σε ελληνικά σχολεία για να αγοράσουν πετρέλαιο

Βέλγος φιλέλληνας έδωσε 33.000 ευρώ σε ελληνικά σχολεία για να αγοράσουν πετρέλαιο

Όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΘΕΜΑ 104,6 - Πρόκειται για τον κ. Jimmy Jamar, υπάλληλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Βέλγος φιλέλληνας έδωσε 33.000 ευρώ σε ελληνικά σχολεία για να αγοράσουν πετρέλαιο
Την ώρα που οι μαθητές κάποιων ελληνικών σχολείων ξεπαγιάζουν μέσα στις αίθουσες εξαιτίας της έλλειψης θέρμανσης, ένας Βέλγος φιλέλληνας συγκεντρώνει χρήματα και τα διαθέτει για την αγορά πετρελαίου, που θα τους ζεστάνει.

Ο Βέλγος Jimmy Jamar, υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατάφερε να μαζέψει το ποσό των 33.000 ευρώ, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λεβέντη, και το διέθεσε για να εφοδιαστούν τα σχολεία της βόρειας Ελλάδας με πετρέλαιο.

Ο Βέλγος δηλώνει λάτρης της χώρας μας και μάλιστα η σύζυγός του είναι Ελληνίδα. Οργάνωσε, λοιπόν, στις Βρυξέλλες, μία εκδήλωση με ελληνικό περιεχόμενο, την οποία ονομάτισε «12 ώρες για την Ελλάδα» και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, διατέθηκαν για να επιλυθούν προβλήματα που δημιουργήθηκαν ή εντάθηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η κυρία Κλημεντίνη Διακομανώλη, επικεφαλής Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη, γι' αυτή την πρωτοβουλία του Βέλγου συναδέλφου της.
Κλείσιμο
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης