Παραλλαγές από «φρουτάκια» σε καφενείο της Ρόδου

Παραλλαγές από «φρουτάκια» σε καφενείο της Ρόδου

Εντοπίστηκαν ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο της Ασφάλειας - Αιφνιδιάστηκε ο 54χρονος ιδιοκτήτης και δεν ενεργοποίησε με τηλεχειρισμό το σύστημα απόκρυψης

Παραλλαγές από «φρουτάκια» σε καφενείο της Ρόδου
Διάφορες παραλλαγές του παράνομου ηλεκτρονικού παιχνιδιού «φρουτάκια» μπορούσαν να παίξουν οι θαμώνες ενός καφενείου στην πόλη της Ρόδου, στο οποίο έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αιφνιδιάζοντας τον 54χρονο ιδιοκτήτη πριν προλάβει να ενεργοποιήσει με τηλεχειρισμό το σύστημα απόκρυψης.

Μαζί με τον επιχειρηματία, συνελήφθησαν ο 51χρονος προσωρινά υπεύθυνος τους καταστήματος και τρεις πελάτες ηλικίας 66, 58 και 47 χρόνων οι οποίοι συμμετείχαν στο απαγορευμένο παιχνίδι την ώρα της εφόδου, μέσω των τεσσάρων υπολογιστών οι οποίοι ήταν κατάλληλα συνδεδεμένοι μεταξύ τους και με κεντρικό server για πρόσβαση στη διενέργεια ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών.

Οι υπολογιστές και ο server κατασχέθηκαν μαζί με το τηλεχειριστήριο και 1.200 ευρώ τα οποία βρέθηκαν στο κατάστημα και θεωρήθηκε ότι προέρχονταν από παράνομη δραστηριότητα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που τους απήγγειλε κατηγορίες για διενέργεια και συμμετοχή σε διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης