Πάτρα: Διέρρηξαν πολυκατάστημα, ενώ το προσωπικό ήταν ήδη μέσα...

Πάτρα: Διέρρηξαν πολυκατάστημα, ενώ το προσωπικό ήταν ήδη μέσα...

Το προσωπικό βρίσκονταν ακόμη στο εσωτερικό του για να κάνουν καταμέτρηση εμπορευμάτων

Πάτρα: Διέρρηξαν πολυκατάστημα, ενώ το προσωπικό ήταν ήδη μέσα...
Κανένα από τα στελέχη ενός πασίγνωστου καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στην Εγλυκάδα της Πάτρας που βρίσκονταν ακόμη στο εσωτερικό του για να κάνουν καταμέτρηση εμπορευμάτων, δεν αντιλήφθηκε τους άγνωστους διαρρήκτες που παραβίασαν μια πλαϊνή πόρτα!

Οι δράστες μπήκαν ανενόχλητοι στο κατάστημα, άρπαξαν τουλάχιστον 20 πανάκριβες συσκευές κινητών τηλεφώνων και έγιναν… λαγοί με ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας Toyota! Κατά την διαφυγή τους, οι υπάλληλοι τους είδαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε αναζητήσεις αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει το ύποπτο όχημα παρά τα μπλόκα που στήθηκαν στις εξόδους της πόλης προς το παλιό και το νέο εθνικό οδικό δίκτυο.

*** Μια ακόμα μάντρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών στον δήμο Καλαμάτας μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων οι οποίοι διέρρηξαν τη σιδερένια πόρτα εισόδου και μπήκαν ανενόχλητοι στα δυο κτίρια. Από το ένα άρπαξαν περίπου 300 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και δύο αλυσοπρίονα, ενώ στο άλλο «γκρέμισαν» την πόρτα, «βούτηξαν» διάφορα εργαλεία και ξήλωσαν τις μπαταρίες από δύο κλαρκ και άλλα μηχανήματα. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης