Χίο: Έστελναν λαθραίο καπνό με courier

Χίο: Έστελναν λαθραίο καπνό με courier

Στο δέμα υπήρχαν τρία κιλά αδασμολόγητου καπνού, για τα οποία τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου υπολογίστηκαν σε περίπου 1.000 ευρώ

Χίο: Έστελναν λαθραίο καπνό με courier
Έχουν μάθει πια το κόλπο με τις αποστολές λαθραίου καπνού με courier οι άνδρες της Αστυνομίας και του Τελωνείου στη Χίο και διενεργούν καθημερινά ελέγχους στις εγκαταστάσεις εταιρειών που αναλαμβάνουν τις παραλαβές τους. Έτσι, εντόπισαν ένα δέμα με σημαντική ποσότητα.

Οι αρχές έστησαν ενέδρα στην ιδιωτική μεταφορική εταιρεία στην οποία είχε φτάσει το ύποπτο δέμα και, όταν εμφανίστηκε ως παραλήπτης ένας Έλληνας κάτοικος του νησιού, του πέρασαν χειροπέδες. Στο δέμα υπήρχαν τρία κιλά αδασμολόγητου καπνού, για τα οποία τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου υπολογίστηκαν σε περίπου 1.000 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ένας 43χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς του τμήματος Βοΐου, μετά από έλεγχο που έγινε στο σπίτι του. Εκεί, βρέθηκε αδασμολόγητος καπνός βάρους 860 γραμμαρίων που κατασχέθηκε και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης