«Άρωμα γυναίκας» πίσω από τη σπείρα ανήλικων της Ρόδου

«Άρωμα γυναίκας» πίσω από τη σπείρα ανήλικων της Ρόδου

Οι ανήλικες οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν σχετικά με την διάρρηξη του χώρου όπου διέμενε το θύμα και την κλοπή όσων χρημάτων είχε στην κατοχή του

«Άρωμα γυναίκας» πίσω από τη σπείρα ανήλικων της Ρόδου
Δυο ανήλικες συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου βάσει ενταλμάτων βίαιας προσαγωγής για διακεκριμένη κλοπή, που είχε εκδώσει σε βάρος τους η ανακρίτρια Πρωτοδικών Ρόδου, καθώς θεωρούνταν μέλη της συμμορίας πιτσιρικάδων που είχε ξαφρίσει έναν 67χρονο στις 28 Οκτωβρίου.

Οι ανήλικες οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν σχετικά με την διάρρηξη του χώρου όπου διέμενε το θύμα και την κλοπή όσων χρημάτων είχε στην κατοχή του. Το ίδιο απόγευμα της κλοπής, είχαν συλληφθεί ένας πιτσιρίκος μόλις 11 χρόνων και ένας 17χρονος, ενώ στην δικογραφία περιλαμβανόταν ακόμη μια 15χρονη συνεργός τους που συμμετείχε στην εισβολή.

Πέντε ημέρες αργότερα, είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην πόλη της Ρόδου και δυο γυναίκες ηλικίας 25 και 35 χρόνων, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί ξεχωριστά εντάλματα σύλληψης για διακεκριμένη κλοπή. Στην πορεία της προανάκρισης προέκυψε και η εμπλοκή των δυο ανήλικων κοριτσιών, κλείνοντας έτσι τον κύκλο των μελών της «άγουρης» συμμορίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης