Τρεις συλλήψεις για λαθραία βενζίνη και τσιγάρα από τη Βουλγαρία

Τρεις συλλήψεις για λαθραία βενζίνη και τσιγάρα από τη Βουλγαρία

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες και ένας Βούλγαρος από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης

Τρεις συλλήψεις για λαθραία βενζίνη και τσιγάρα από τη Βουλγαρία
Τρεις νέες συλλήψεις επιτήδειων που επιχείρησαν να εισάγουν στη χώρα λαθραία προϊόντα τα οποία είχαν αγοράσει σε χαμηλές τιμές στη Βουλγαρία, έκαναν μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και της Ομάδας Δίωξης και Αντιμετώπισης Λαθρεμπορίου Σερρών.

Αρχικά, συνέλαβαν έναν 54χρονο Έλληνα που διαπιστώθηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του τέσσερα δοχεία με συνολικά 53 λίτρα βενζίνη, χωρίς να τα δηλώσει στο Τελωνείο και να καταβάλλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς. Τα καύσιμα κατασχέθηκαν, όπως και το  όχημα του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Την ίδια διαδρομή προς το γραφείο του εισαγγελέα ακολούθησε και ένας 29χρονος Βούλγαρος, όταν οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης διαπίστωσαν ότι είχε εισάγει με το αυτοκίνητό του άλλα δυο δοχεία με συνολικά 40 λίτρα βενζίνη, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα. Τέλος, συνελήφθη  ένας 40χρονος Έλληνας που και αυτός είχε εισάγει 68 λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητό του.
Κλείσιμο



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης