«Κυνηγοί» μετάλλων με πλούσια δράση στις Σέρρες

«Κυνηγοί» μετάλλων με πλούσια δράση στις Σέρρες

Από τον περασμένο Αύγουστο, είχαν διαπράξει επτά κλοπές και μια απόπειρα και είχαν αρπάξει αντικείμενα συνολικής αξίας 36.000 ευρώ

«Κυνηγοί» μετάλλων με πλούσια δράση στις Σέρρες
Κλεμμένα φορτηγά χρησιμοποιούσε ένα δίδυμο «κυνηγών» μετάλλων και χαλκού για να μεταφέρει την πλούσια λεία του από τις κλοπές που έκανε σε σπίτια και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Από τον περασμένο Αύγουστο, είχαν διαπράξει επτά κλοπές και μια απόπειρα και είχαν αρπάξει αντικείμενα συνολικής αξίας 36.000 ευρώ!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 39 και 37 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Κυριακής, όταν τρύπωσαν στην αυλή μιας μονοκατοικίας στις Σέρρες και άρπαξαν μεταλλικά αντικείμενα αξίας 1.000 ευρώ. Οι άνδρες της Ασφάλειας κατέσχεσαν τα κλοπιμαία και ένα από τα κλεμμένα φορτηγά που χρησιμοποίησαν. Όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε παραβιάσει τους περιφραγμένους χώρους επιχειρήσεων και είχαν κλέψει μία μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα και ένα φορτηγό το οποίο χρησιμοποίησαν για να κλέψουν καλώδια από τον εξωτερικό χώρο άλλης επιχείρησης! 

Στην προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι είχαν χτυπήσει την ίδια επιχείρηση και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έκλεψαν καλώδια αξίας 4.400 ευρώ και τα φόρτωσαν σε ένα  φορτηγό που έκλεψαν από μια διπλανή επιχείρηση, προκαλώντας και στις δύο εκτεταμένες φθορές! Μάλιστα, προσπάθησαν να «σηκώσουν» και συσσωρευτές. Τα δύο κλεμμένα φορτηγά αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης