Ημαθία: Διέρρηξε 12 οχήματα μέσα σε δυο μήνες

Ημαθία: Διέρρηξε 12 οχήματα μέσα σε δυο μήνες

Μετά από επίμονες έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας κατάφεραν να ανακαλύψουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη

Ημαθία: Διέρρηξε 12 οχήματα μέσα σε δυο μήνες
Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους οδηγούς που πάρκαραν προσωρινά τα οχήματά τους σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης σε περιοχή της Ημαθίας, ένας 37χρονος Έλληνας. Μέσα στους τελευταίους δυο μήνες, είχε βγάλει πλούσια κέρδη παραβιάζοντας 12 αυτοκίνητα!

Μετά από επίμονες έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας κατάφεραν να ανακαλύψουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ο οποίος εντόπιζε ανασφάλιστα οχήματα και άρπαζε ό,τι είχε αξία από το εσωτερικό τους. Από τις 12 κλοπές που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, υπολογίζεται ότι έκλεψε μετρητά ύψους 11.876 ευρώ, αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές, τσάντες με προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και άλλα αντικείμενα!

Ο 37χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές σε βαθμό κακουργήματος,  η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης