Αιτωλοακαρνανία: Παππούς... πορτοφολάς «χτύπησε» σε σούπερ μάρκετ

Αιτωλοακαρνανία: Παππούς... πορτοφολάς «χτύπησε» σε σούπερ μάρκετ

Οι υπάλληλοι του καταστήματος ακινητοποίησαν τον 73χρονο δράστη και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι βρήκαν στην τσέπη του το κλεμμένο πορτοφόλι  που περιείχε 77 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας 

Αιτωλοακαρνανία: Παππούς... πορτοφολάς «χτύπησε» σε σούπερ μάρκετ
Τα χρόνια φαίνεται πως βάρυναν το... χέρι ενός ηλικιωμένου πορτοφολά, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη σε ένα σούπερ μάρκετ στο Αγρίνιο, αλλά όταν βρήκε ευκαιρία άρπαξε το πορτοφόλι μιας... πραγματικής πελάτισσας! Όμως, εκείνη τον πήρε είδηση και έβαλε τις φωνές.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος ακινητοποίησαν τον 73χρονο δράστη και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι βρήκαν στην τσέπη του το κλεμμένο πορτοφόλι  που περιείχε 77 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας στην οποία το επέστρεψαν. Ο ελαφροχέρης... παππούς συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

*** Παριστάνοντας τους πελάτες μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κομοτηνή δυο άνδρες και επιχείρησαν να κλέψουν διάφορα προϊόντα κρύβοντάς τα μέσα από τα μπουφάν τους. Ωστόσο, ο υπεύθυνος του καταστήματος αντιλήφθηκε τις κινήσεις τους και κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν ένα 47χρονο Έλληνα που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ αναζητούν τον συνεργό του ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Κλείσιμο
*** Με την ίδια μέθοδο, μια 36χρονη Τυνήσια προσπάθησε να «βουτήξει» διάφορα ρούχα συνολικής αξίας 80 ευρώ από μια υπεραγορά στην Πάτρα. Όμως, ακινητοποιήθηκε από το προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος και παραδόθηκε στους αστυνομικούς του Α΄ τμήματος. Σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρας κλοπής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης