Εκδήλωση του φορέα «δέλτα» στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση του φορέα «δέλτα» στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων

«Η εκδήλωση αυτή δεν είναι για όσους πιστεύουν σε λύση από το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα ή περιμένουν τον Καίσαρα – σωτήρα», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους 

Εκδήλωση του φορέα «δέλτα» στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων
Στις 27 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η επετειακή εκδήλωση του φορέα «δέλτα – πολιτική επανάσταση». 

Πρόκειται για την «πρώτη πολιτική, υπερκομματική εκστρατεία, με στόχο την αλλαγή του πολιτικού συστήματος, την κάλυψη του κενού δημοκρατίας και την αναζήτηση οριστικών λύσεων στα προβλήματα του πολίτη», όπως αναφέρει ο εμπνευστής και δημιουργός της κίνησης αυτής κ. Σταύρος Καλεντερίδης.

Σε ανακοίνωσή της η «δέλτα» συμπληρώνει πως «η εκδήλωση αυτή δεν είναι για όσους πιστεύουν σε λύση από το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα ή περιμένουν τον Καίσαρα – σωτήρα. Δεν είναι επίσης για όσους έχουν παραδοθεί και παραχωρήσει τα πολιτικά τους δικαιώματα στην εκάστοτε ομάδα κομματικών ανειδίκευτων που κυβερνά.

Κλείσιμο
Αυτή η εκδήλωση είναι για όσους σταμάτησαν να νιώθουν αδύναμοι και να απελπίζονται. Είναι για όσους θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά στη χώρα υπεράνω χρωμάτων, κομμάτων και προκαταλήψεων. Μακριά από κομματικά αφεντικά και τις μικροπολιτικές μηχανορραφίες. Για όσους επιλέγουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Τον Οκτώβριο του 2016, παρουσιάσαμε το «δ» στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής και δηλώσαμε τα αυτονόητα, αυτά που κανείς δεν τολμάει να πει. 

Έναν χρόνο μετά, ανανεώνουμε τη δέσμευση μας για να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να δώσουμε πραγματική διέξοδο στη χώρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης