Γλυφάδα: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 37χρονος που μαχαίρωσε τους αστυνομικούς για μία κλήση

Γλυφάδα: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 37χρονος που μαχαίρωσε τους αστυνομικούς για μία κλήση

Είχε διπλοπαρκάρει και τσαντίστηκε που τον έγραψαν - Πήρε από το αυτοκίνητό του ένα μαχαίρι κι έναν... πατατοκόφτη και επιτέθηκε στους αστυνομικούς ενώ για να τους ξεφύγει μπήκε σε κατάστημα

Γλυφάδα: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 37χρονος που μαχαίρωσε τους αστυνομικούς για μία κλήση
Είναι ο άνθρωπος που θα του κορνάρετε στο φανάρι και θα κατέβει να σας χτυπήσει, δήλωσε για τον δράστη της επίθεσης στους αστυνομικούς στην Γλυφάδα
ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης το πρωί της Τρίτης, προσπαθώντας να σκιαγραφήσει τον δράστη.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 37χρονο Έλληνα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα έχει κατά το παρελθόν νοσηλευτεί σε ίδρυμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Καλλιακμάνης μιλώντας στον Ant1, οι αστυνομικοί με αυτοθυσία - ένας από αυτούς ήταν και εκτός υπηρεσίας - κατόρθωσαν να τον συλλάβουν χωρίς να πάθει το παραμικρό κανείς από τους δεκάδες πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή, καθότι το περιστατικό συνέβη μέρα - μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. 

Κλείσιμο


Ο 37χρονος, το μεσημέρι της Τρίτης, είχε διπλοπαρκάρει το λευκό Golf του στην πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας και οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν κλήση για παράνομη στάθμευση. Ο οδηγός δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, ωστόσο έφτασε εκείνη τη στιγμή στο σημείο και έδειξε να ενοχλείται από την κίνηση αυτή και διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς. Τότε άνοιξε το αυτοκίνητο, πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον πρώτο αστυνομικό, προκαλώντας του μία αμυχή στο χέρι. Στο σημείο βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τον εξοργισμένο οδηγό και δέχθηκε μία μαχαιριά στη κοιλιακή χώρα. 

Ο οδηγός επιτέθηκε στους αστυνομικούς κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο και ... πατατοκαθαριστή (Πηγή: www.vimaonline.gr)



Όσοι αστυνομικοί ήταν παρόντες και η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασαν στην περιοχή, προσπάθησαν να τον συλλάβουν, τράβηξαν όπλο και του ζήτησαν να πέσει κάτω. Εκείνος δεν υπάκουσε στις εντολές και έτρεξε προς την παιδική χαρά με το μαχαίρι στα χέρια, προκαλώντας πανικό! Όταν οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν, κατόρθωσε να περάσει στην απέναντι πλευρά της Εσπερίδων και μπήκε μέσα σε κατάστημα οπτικών προκειμένου να προστατευθεί. 

Όταν μπήκε στο κατάστημα, όσοι βρίσκονταν σε αυτό βγήκαν έξω τρομαγμένοι. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει έξω, όμως εκείνος αρνιόταν. Η «διαπραγμάτευση» κράτησε περίπου πέντε λεπτά και αφού τον ηρέμησαν, ο 37χρονος πλησίασε προς την πόρτα. Την στιγμή εκείνη ένας εκ των αστυνομικών τού έριξε σπρέι πιπεριού. Ο άνδρας έτρεξε να βγει από την πόρτα και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το βούλιαξε, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα, οπότε και συνελήφθη. 

Οι αστυνομικοί που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον «θερμόαιμο» οδηγό μεταφέρθηκαν στα επείγοντα του 401 Γ.Σ.Ν.Α, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά τους, που δεν ήταν σοβαρά. 























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης