Γλυφάδα: Έτρεχε με το μαχαίρι στα χέρια αφού τραυμάτισε τους αστυνομικούς

Γλυφάδα: Έτρεχε με το μαχαίρι στα χέρια αφού τραυμάτισε τους αστυνομικούς

Τους μαχαίρωσε για μία κλήση - Ταμπουρώθηκε σε κατάστημα με οπτικά - Με κουζινομάχαιρο και πατατοκαθαριστή κυνηγούσε τους αστυνομικούς - Επεισοδιακή η σύλληψή του - Στο 401 οι δύο τραυματίες 

Γλυφάδα: Έτρεχε με το μαχαίρι στα χέρια αφού τραυμάτισε τους αστυνομικούς
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Γλυφάδας, όταν ένας 37χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς της Τροχαίας με αφορμή μία κλήση. 

Ο 37χρονος είχε διπλοπαρκάρει το λευκό Golf του στην πλατεία Εσπερίδων και οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν κλήση για παράνομη στάθμευση. Ο οδηγός δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, ωστόσο έφτασε εκείνη τη στιγμή στο σημείο και έδειξε να ενοχλείται από την κίνηση αυτή και διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς.

Τότε άνοιξε το αυτοκίνητο, πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον πρώτο αστυνομικό, προκαλώντας του μία αμυχή στο χέρι. 

Κλείσιμο


Στο σημείο βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τον εξοργισμένο οδηγό και δέχθηκε μία μαχαιριά στη κοιλιακή χώρα, με το τραύμα να μην χαρακτηρίζεται σοβαρό.

Τους τραυματίες αστυνομικούς επισκέφθηκε στο 401 ο ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α Αττικής και αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, Νίκος Κορομηλάς



Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, τράβηξαν όπλο και του ζήτησαν να πέσει κάτω. Εκείνος δεν υπάκουσε στις εντολές και έτρεξε προς την παιδική χαρά με το μαχαίρι στα χέρια.



Αμέσως ειδοποιήθηκαν και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, τον περικύκλωσαν, όμως κατάφερε να περάσει στην απέναντι πλευρά της Εσπερίδων και μπήκε μέσα σε κατάστημα οπτικών προκειμένου να προστατευθεί. 



Όταν μπήκε μέσα στο κατάστημα, όσοι βρίσκονταν σε αυτό βγήκαν έξω τρομαγμένοι. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει έξω, όμως εκείνος αρνιόταν. Η «διαπραγμάτευση» κράτησε περίπου πέντε λεπτά και αφού τον ηρέμησαν, ο 37χρονος πλησίασε προς την πόρτα και τη στιγμή εκείνη ένας εκ των αστυνομικών τού έριξε σπρέι πιπεριού.  

Ο άνδρας έτρεξε να βγει από την πόρτα και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το βούλιαξε, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα. 

Ο 37χρονος, που είναι Έλληνας, συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές γιατί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο μετέβη και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προκειμένου να συνδράμει και να διαπιστώσει αν οι τραυματίες ήταν καλά στην υγεία τους

O κ.Γιώργος Καλλιακμάνης στο κατάστημα με οπτικά

Στο 401 οι δύο τραυματίες αστυνομικοί

Τους αστυνομικούς που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον “θερμόαιμο” οδηγό στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα επισκέφθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.  

Οι συνάδελφοί τους, μετέβησαν στα επείγοντα του 401 Γ.Σ.Ν.Α και τους έδωσαν 
συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και που κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη πρώτου αυτός θέσει σε κίνδυνο κι άλλες ανθρώπινες ζωές!


Ο οδηγός επιτέθηκε στους αστυνομικούς κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο και ... πατατοκαθαριστή (Πηγή: www.vimaonline.gr)




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης