Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδερφό του με 60 μαχαιριές!

Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδερφό του με 60 μαχαιριές!

Ο άτυχος 21χρονος πέθανε από αιμορραγία καθώς ένα από τα χτυπήματα ήταν στην καρωτίδα - Ο δράστης, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του αυτοκτόνησε, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδερφό του με 60 μαχαιριές!
Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη ο οποίος την Τρίτη εξέτασε τη σορό του άτυχου Τόλη Γαργερού, του 21χρονου που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αδελφού του στα Μισίρια Ρεθύμνου, λίγες ώρες αφότου είχε επιστρέψει από ολιγοήμερες διακοπές στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα μα τα όσα λέει στο
ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα. 

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου Τόλη εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές (!) γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε.

Η αιτία θανάτου του 21χρονου είναι η απώλεια αίματος, όπως λέει ο ιατροδικαστής ο οποίος διευκρινίζει ότι το μαχαίρι έσκισε την καρωτίδα από την οποία προκλήθηκε η απώλεια αίματος.

Αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 28χρονου Παναγιώτη Γαργερού, θύτη και αυτόχειρα, ο Σταμάτης Μπελιβάνης αναφέρει ότι τα αυτά είναι αδιευκρίνιστα και πως βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του. 

Το ιστορικό της υπόθεσης
Όλα έγιναν τη Δευτέρα όταν ο 28χρονος Παναγιώτης, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, περίπου στις δύο το μεσημέρι άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 21χρονος αδερφός του, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. 
Ο πατέρας τους το μόνο που κατάφερε ήταν να φωνάξει «βοηθήστε με σας παρακαλώ» στους εργαζόμενους του ψητοπωλείου ακριβώς απέναντι από το σπίτι του, στο οποίο το τελευταίο διάστημα εργαζόταν και ο άτυχος 21χρονος.

Όλοι στην γειτονιά γνώριζαν ότι ο 28χρονος Γρηγόρης είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα ενώ συχνοί ήταν και οι τσακωμοί με τον μικρότερο αδερφό του.

Τα δύο αδέλφια, θα οδηγηθούν μαζί στην τελευταία τους κατοικία το μεσημέρι. Οι κηδείες θα γίνουν στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Περιβόλια ενώ η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης