Συλλήψεις για αλισβερίσι ναρκωτικών στο Κιλκίς

Συλλήψεις για αλισβερίσι ναρκωτικών στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν ένας 58χρονος αλλοδαπός και ένας 28χρονος Έλληνας - Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συλλήψεις για αλισβερίσι ναρκωτικών στο Κιλκίς
Την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή του Κιλκίς, για να περάσουν χειροπέδες σε δυο άνδρες που πλησίασαν έναν τρίτο με το αυτοκίνητό τους του πούλησαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 8,1 γραμμαρίων.

Ο 58χρονος αλλοδαπός του οχήματος και ο 28χρονος Έλληνας επιβάτης συνελήφθησαν και κατασχέθηκε η συσκευασία με το χασίς. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 58χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,4 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, έξι ναρκωτικά χάπια, 50ml μεθαδόνης και 80 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν με αυτήν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Ακόμη, κατασχέθηκε το αυτοκίνητό τους ως μέσο για την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης