Πρόεδρος ΚΕΜΕΑ στο ΘΕΜΑ 104,6: Η δικηγόρος χτυπήθηκε λόγω του πάθους για τη δουλειά της

Πρόεδρος ΚΕΜΕΑ στο ΘΕΜΑ 104,6: Η δικηγόρος χτυπήθηκε λόγω του πάθους για τη δουλειά της

Η Αναστασία Τσουκαλά βρέθηκε στο λάθος σημείο και τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα λόγω ευσυνειδησίας - Δήλωση του προέδρου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, Παναγιώτη Τσάκωνα,
για τη συνεργάτιδά του

Πρόεδρος ΚΕΜΕΑ στο ΘΕΜΑ 104,6: Η δικηγόρος χτυπήθηκε λόγω του πάθους για τη δουλειά της
Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής. Η κυρία Τσουκαλά είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris XI, αλλά και αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ), το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και καθηγήτης διεθνών σχέσεων και εξωτερικής πολιτικής Παναγιώτης Τσάκωνας, μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τους Γιώργο Λαμπράκο και Παναγιώτη Σουρέλη.



Ο κ.Τσάκωνας εξέφρασε την αγωνία του για την κρισιμότητα της κατάστασης της συναδέλφου του και συνεργάτιδάς του στο ΚΕΜΕΑ, ενώ χαρακτήρισε «δύσκολη υπόθεση» το πρόβλημα που υφίσταται στα Εξάρχεια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όπως εκτίμησε ο ίδιος, το βράδυ της Παρασκευής, η 55χρονος δικηγόρος και κάτοικος Εξαρχείων, βρισκόταν στο σημείο από προσωπικό ενδιαφέρον και εξαιτίας του πάθους για τη δουλειά της, προκειμένου να παρακολουθήσει και να παρατηρήσει τα όσα συνέβαιναν.
Κλείσιμο


Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα με τη δήλωση του κ. Παναγιώτη Τσάκωνα:





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης