Αστυνομικός σε αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ του Αγρινίου

Αστυνομικός σε αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ του Αγρινίου

Ο 32χρονος αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με γροθιές από τρεις άνδρες που έχουν απασχολήσει την Αστυνομία και με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές

Αστυνομικός σε αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ του Αγρινίου
Ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αθήνας και διασκέδαζε με την παρέα του σε ένα καφέ μπαρ στο Αγρίνιο, όπου βρισκόταν σε κανονική άδεια, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας αιματηρής συμπλοκής που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό του και άλλων δυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο από τρεις άνδρες ηλικίας 25, 43 και 49 χρόνων, που έχουν απασχολήσει την Αστυνομία και με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές. Το μπαρ έγινε γυαλιά- καρφιά, καθώς ο αστυνομικός απάντησε στα χτυπήματα και τραυμάτισε τον 25χρονο και τον 43χρονο. 

Στο μαγαζί έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν και τους τέσσερις. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Γενικό νοσοκομείο Αγρινίου. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε με ελαφρά τραύματα ενώ ο 25χρονος, ενώ ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου. Όλοι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Κλείσιμο
Οι τέσσερις συμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους διώξεις κατά περίπτωση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και παράβασης του νόμου για τα όπλα, που βαρύνει έναν από τους συλληφθέντες στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν δυο μαχαίρια. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον 25χρονο που κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Σε βάρος του αστυνομικού διατάχθηκε Ε.Δ.Ε..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης