Σταθερή αλλά σοβαρή η κατάσταση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Σταθερή αλλά σοβαρή η κατάσταση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Η ασθενής διανύει το τρίτο 24ωρο διασωληνωμένη και με φαρμακευτική αγωγή

Σταθερή αλλά σοβαρή η κατάσταση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα
Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου " O Ευαγγελισμός" η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, η οποία τραυματίσθηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή. 

Σύμφωνα με ενημέρωση του νοσοκομείου, το τραύμα έχει καθαριστεί χειρουργικά και η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

H ασθενής, που υποβλήθηκε σε πολύωρη -από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής ως τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου- επέμβαση, ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική, για την αντιμετώπιση του τραύματος, διανύει το τρίτο 24ωρο διασωληνωμένη και με φαρμακευτική αγωγή.

Κλείσιμο
Παράλληλα, οι γιατροί κάνουν συνεχώς καθαρισμούς στο τραύμα προσπαθώντας να περιορίσουν τον κίνδυνο κάποιας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης. Επιβαρυμένο είναι και το αναπνευστικό σύστημα της ασθενούς, καθώς λόγω των επεισοδίων είχε εισπνεύσει και χημικά, ωστόσο θεωρείται αντιμετωπίσιμο από  τους γιατρούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το ιατρικό προσωπικό επιχείρησε σήμερα να αποσωληνώσει την τραυματία, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς η γυναίκα έδειχνε ανησυχία και δεν ανταποκρινόταν όταν της μείωναν τα φάρμακα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης