Λάρισα: Αλβανός διακινούσε ναρκωτικά με... ποδήλατο!

Λάρισα: Αλβανός διακινούσε ναρκωτικά με... ποδήλατο!

Πάνω στον αλλοδαπό διακινητή, στο σπίτι του, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της συζύγου του και σε μια συστάδα καλαμιών που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα», οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συνολικά 30 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 23,2 γραμμαρίων

Λάρισα: Αλβανός διακινούσε ναρκωτικά με... ποδήλατο!
Το ποδήλατο με το οποίο διακινούσε κοκαΐνη σε χρήστες της Λάρισας δεν ήταν αρκετό για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είδε να τον πλησιάζουν,  ένας 47χρονος Αλβανός. Όταν εγκλωβίστηκε, όμως, αντιστάθηκε σθεναρά προσπαθώντας να αποφύγει τις χειροπέδες.

Πάνω στον αλλοδαπό διακινητή, στο σπίτι του, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της συζύγου του και σε μια συστάδα καλαμιών που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα», οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συνολικά 30 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 23,2 γραμμαρίων, έναν δοσομετρητή με υπολείμματα κοκαΐνης, πλήθος νάιλον συσκευασιών και ιδιόχειρες σημειώσεις που έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας για τον εντοπισμό των προμηθευτών και των πελατών του 47χρονου.

Εκτός από το αυτοκίνητο και το ποδήλατο, στην κατοχή του Αλβανού κατασχέθηκαν 1.596,3 ευρώ και 3.500 αλβανικά λεκ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της κοκαΐνης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που άσκησε δίωξησε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και αντίσταση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης