Καλαμάτα: Απέτρεψε ληστεία στο ψιλικατζίδικο των γονιών του

Καλαμάτα: Απέτρεψε ληστεία στο ψιλικατζίδικο των γονιών του

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν οι ιδιοκτήτες του ψιλικατζίδικου στους άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον άγνωστο, ήταν Έλληνας περίπου 40 χρόνων

Καλαμάτα: Απέτρεψε ληστεία στο ψιλικατζίδικο των γονιών του
Το «νταηλίκι» ενός άγνωστου κακοποιού που εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών ειδών στην Καλαμάτα και βιαιοπράγησε κατά της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας, πήγε… περίπατο όταν είδε να καταφθάνει ο γιος της! Έτσι, εγκατέλειψε τα σχέδιά του και το έβαλε στα πόδια!

Οπλισμένος με μαχαίρι και μπόλικο… θράσος, ο επίδοξος ληστής μπήκε με καλυμμένο το πρόσωπο του μπήκε στο κατάστημα λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής και ακινητοποίησε το ζευγάρι των ηλικιωμένων ιδιοκτητών ζητώντας να του δώσουν όσα χρήματα είχαν στην ταμειακή μηχανή. Στην αντίδραση της γυναίκας, την έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς την στο δάπεδο!

Όμως, εκείνη τη στιγμή έφτασε ο γιος των ιδιοκτητών που άκουσε τις φωνές της μητέρας του και ο δράστης φοβήθηκε ότι δεν θα γλίτωνε. Έτσι, έσπευσε να εξαφανιστεί πριν προλάβει να πάρει χρήματα από το ταμείο. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν οι ιδιοκτήτες του ψιλικατζίδικου στους άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον άγνωστο, ήταν Έλληνας περίπου 40 χρόνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης