«Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε σπίτι στη Σπάρτη

«Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε σπίτι στη Σπάρτη

Οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει στοιχεία για τον 45χρονο και έστησαν οργανωμένη επιχείρηση για να τον συλλάβουν

«Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε σπίτι στη Σπάρτη
Το μικτό μπλόκο ελέγχων από αστυνομικούς της Ασφαλείας, του τμήματος Σπάρτης και της Τροχαίας Σπάρτης που σταμάτησε έναν 45χρονο Έλληνα οδηγό, αποκάλυψε ότι είχε μετατρέψει την κατοικία του στην Σπάρτη σε... «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών ικανοποιώντας κάθε  προτίμηση!

Οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει στοιχεία για τον 45χρονο και έστησαν οργανωμένη επιχείρηση για να τον συλλάβουν. Όταν τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης- Γυθείου, του έκαναν σήμα να σταματήσει  και έκαναν έρευνα στο όχημα όπου ανακάλυψαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα γραμμαρίων, αρκετή για να του βάλουν χειροπέδες.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε... ποικιλία ναρκωτικών! Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 95,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη συνολικού βάρους 583 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, 11 ναρκωτικά χάπια χωρίς την αντίστοιχη συνταγή γιατρού και 445 σπόροι κάνναβης. Ο  45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης