Απόβαση Κρητικών στην Αθήνα με γουρούνες για τον νέο ΚΟΚ

Απόβαση Κρητικών στην Αθήνα με γουρούνες για τον νέο ΚΟΚ

Προγραμματίζουν πορεία και ζητούν συνάντηση με τον Χρήστο Σπίρτζη

Απόβαση Κρητικών στην Αθήνα με γουρούνες για τον νέο ΚΟΚ
Απόβαση στην Αθήνα πραγματοποιούν με τις γουρούνες τους Κρητικοί, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο που αφορά στο νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ο οποίος προβλέπει την απαγόρευση κυκλοφορίας με γουρούνες.

Υποστηρίζοντας ότι η γουρούνα είναι όχημα παντός τύπου, το οποίο στην Κρήτη χρησιμοποιούν και αρκετοί αγρότες, περισσότεροι από 100 Κρητικοί, μαζί με τις γουρούνες τους, επιβιβάστηκαν σε πλοία της γραμμής προκειμένου να δώσουν δυναμικό παρών στην πανελλαδική διαμαρτυρία που έχει προγραμματιστεί για το πρωί στην πρωτεύουσα. Οι διαδηλωτές το πρωί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση και πορεία προς το υπ. Μεταφορών όπου θα ζητήσουν να δουν τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη. 



«Από το Ηράκλειο φεύγουμε 100 άτομα, ιδιώτες αλλά και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων, για να πάρουμε μέρος στην πανελλήνια διαμαρτυρία στην Αθήνα. Εκεί θα βρεθούμε με τους υπόλοιπους ενοικιαστές και ιδιώτες της Ελλάδος και θα κάνουμε πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών ενώ θα ζητήσουμε συνάντηση με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost.gr, ο πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων και μηχανών, Γιώργος Μπαμιεδάκης.
Κλείσιμο

«Αυτή η οριζόντια απαγόρευση μας δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Μας κλείνει τα μαγαζιά, τα σπίτια με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μείνουν άνεργοι. Στην Κρήτη αρκετοί αγρότες χρησιμοποιούν τις γουρούνες για να κάνουν τις αγροτικές εργασίες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαμιεδάκης.

Πηγή: Cretapost 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης