Σέρρες: Στην ντουλάπα αποξήραιναν το χασίς από την φυτεία!

Σέρρες: Στην ντουλάπα αποξήραιναν το χασίς από την φυτεία!

Ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης ανακάλυψε το αποξηραντήριο μέσα στη ντουλάπα, που οι δράστες είχαν εξοπλίσει με πλήθος εξαρτήματα

Σέρρες: Στην ντουλάπα αποξήραιναν το χασίς από την φυτεία!
Μόνο ρούχα δεν περιείχε η ντουλάπα του σπιτιού τριών νεαρών σε περιοχή των Σερρών. Την είχαν μετατρέψει σε… αυτοσχέδιο αποξηραντήριο με πλήρη εξοπλισμό για τις μεγάλες ποσότητες κάνναβης που τρυγούσαν από την χασισοφυτεία τους σε μια αγροτική περιοχή!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 22, 23 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών να καλλιεργούν μια φυτεία από έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων και συνελήφθησαν, ενώ στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν ένα κιλό και 925 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχαν μόλις τρυγήσει.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια που χρησιμοποιούσαν, ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης ανακάλυψε το αποξηραντήριο μέσα στη ντουλάπα, που οι δράστες είχαν εξοπλίσει με θερμαντικό σώμα, ανεμιστήρα, ψηφιακό θερμόμετρο και άλλα εξαρτήματα τα οποία κατασχέθηκαν. Στην  ίδια ντουλάπα, φύλαγαν και μέρος της συγκομιδής κάνναβης βάρους δυο κιλών και 50,1 γραμμαρίων!

Κλείσιμο
Στην κατοχή των τριών νεαρών κατασχέθηκαν 835 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο ψεκαστήρες, τρία ψαλίδια και δυο ζευγάρια γάντια εργασίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης