Τέλος το θρίλερ με την αλυσοδεμένη σορό στην Ποτίδαια - Αναγνωρίστηκε το πτώμα

Τέλος το θρίλερ με την αλυσοδεμένη σορό στην Ποτίδαια - Αναγνωρίστηκε το πτώμα

Πρόκειται για τον 51χρονο Κωνσταντίνο Βαβούρη από τη Θεσσαλονίκη τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την 1η Νοεμβρίου

Τέλος το θρίλερ με την αλυσοδεμένη σορό στην Ποτίδαια - Αναγνωρίστηκε το πτώμα
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα, η σορός του οποίου είχε βρεθεί αλυσοδεμένη στις 6 Νοεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος,  σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανήκει σε 51χρονο Έλληνα.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βαβούρη από τη Θεσσαλονίκη τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την 1η Νοεμβρίου. Μάλιστα για την εξαφάνιση του 51χρονου είχε σημάνει και silver alert.

Κλείσιμο
Όταν εντοπίστηκε η σορός, έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.




Στο protothema.gr είχε μιλήσει ο άνδρας που βρήκε το πτώμα. «Έβγαλα βόλτα το σκυλάκι μου και είδα το πτώμα να επιπλέει. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάποιος που κάνει ψαροντούφεκο, δεν φαντάστηκα ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν νεκρός . Τον κοιτούσα και περίμενα να βγάλει το κεφάλι του από το νερό για να πάρει ανάσα. Αυτός όμως δεν κουνιόταν καθόλου, επέπλεε και ήταν σταθερός σε ενα σημείο . Τότε καταλαβα ότι πρόκειται για ένα πνιγμένο άτομο. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και το λιμεναρχείο και ήρθαν γρήγορα», ανέφερε στο  protothema.gr ο κ. Χάρης Πασχάλης

«Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με την αλυσίδα , το ίδιο και τα χέρια του και η αλυσίδα κατέληγε μέσα στο στόμα του. Και είχε δύο κρεμασμένα βαρίδια  στην αλυσίδα περασμένα, σαν αυτά που κάνουν βάρη και η αλυσίδα είχε κλειδαριά. Μετά ήρθε το ασθενοφόρο και το φόρτωσαν το πτώμα. Το πρόσωπό του ήταν χτυπημένο στα πλάγια και μόλις τον σκέπασαν με το σεντόνι , το σεντόνι από το αίμα μάτωσε. Ο άνθρωπος από τα χτυπήματα και το αίμα που είχε στο πρόσωπο ήταν πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσεις», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης