Λάρισα: Αυτοψία στο σημείο που ο 12χρονος παρασύρθηκε από τρένο

Λάρισα: Αυτοψία στο σημείο που ο 12χρονος παρασύρθηκε από τρένο

Ο άτυχος Κωνσταντίνος παρασύρθηκε από τρένο όταν επιχείρησε να περάσει τις γραμμές για να πιάσει την μπάλα του

Λάρισα: Αυτοψία στο σημείο που ο 12χρονος παρασύρθηκε από τρένο
Νέα διάσταση παίρνει η τραγωδία με τον 12χρονο Κωνσταντίνο στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να περάσει κάθετα τις γραμμές του τρένου, πιθανότατα για να πιάσει την μπάλα με την οποία έπαιζε, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει πώς το παιδί βρέθηκε στην πορεία του τρένου, ο θείος του αλλά και κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλλουν την κακή περίφραξη, καθώς σε αρκετά σημεία τα σύρματα είναι κομμένα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλα ανοίγματα. Ίσως ένα από αυτά να αποτέλεσε το πέρασμα θανάτου για τον άτυχο Κωνσταντίνο.


Κλείσιμο





Ο άτυχος Κωνσταντίνος:






Τα επικίνδυνα αυτά περάσματα απαθανάτισε σήμερα η ιστοσελίδα larissanet.gr πραγματοποιώντας αυτοψία στο χώρο.

Στο ύψος της διάβασης που έγινε το κακό, η περίφραξη είναι χαμηλή, ενώ σε ένα σημείο λείπει ένα μεγάλο κομμάτι. Παρόμοια εικόνα καταγράφεται σχεδόν όλο το μήκος της περίφραξης, ενώ οι τρύπες είναι τόσο μεγάλες που μπορεί να περάσει από μέσα όχι μόνο ένα παιδί, όπως ίσως συνέβη με τον Κωνσταντίνο, αλλά ακόμη και ενήλικας. Οι Ρομά που ζουν στην περιοχή, ζητούν από τους αρμόδιους να αποκαταστήσουν την περίφραξη, δίπλα από την οποία παίζουν καθημερινά τα παιδιά τους.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου θα γίνει το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναο των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Λάρισα.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης